desktop pc vs arbejdsstation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-21

Personlige computere leveres i flere niveauer af omkostninger , størrelse og formål . Mens der er en masse overlap , en "arbejdsplads " er generelt en højtydende , professionel brug computer, mens en desktop pc er en generel brug computer

Workstation Basics

Den arbejdsstation PC er en populær metodetrin til spillefilm redigering og special effects , og for professionelle audio blanding . Denne liste indeholder typisk de dyreste hardware og nogle eksotiske data havne .

Workstation Data

For en arbejdsstation , der beskæftiger sig med ukomprimeret video og lyd , der skal flyttes rundt en computer netværk, vil man ofte se " Fibre Kanal "i stedet for Ethernet eller Wi-Fi .

Terminologi

Nogle virksomheder som IBM henvise til en "arbejdsplads " som helst computer på netværket , der ikke er en mainframe server . Så i nogle tilfælde kan udtrykket bruges i flæng .

mobile arbejdsstationer

En arbejdsplads kan også komme som en bærbar computer. Disse har som regel meget større lagerkapacitet end en generel formål laptop og støtte til flere interne lagringsenheder .

rackmontering Workstation

I modsætning til en stationær pc , kan du få en " rack "arbejdsplads , som er formet som en pizza kasse og konstrueret til at blive monteret i et rack med andre computere .


Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer et baggrundsbelyst tastatur til en bærbar computer 

Kommentarer

Code:
change