dual core processorer oplysninger

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-22

En dual core processor er et fælles træk ved mange moderne computere . Behandlingen strøm, som mange af nutidens multimedie-applikationer ydelser fra en sådan processor

Dual Core Basics

En processor er en hardware komponent, der fungerer som "hjernen" i en computer . Det er også kendt som en CPU ( Central Processing Unit ) . Mens en enkelt core processorer begrebsmæssigt kun har én " hjerne ", en dual core processor har to .

Betydning

En dual core processor gør det muligt for en computer til at behandle flere data på samme hastighed som en enkelt kerne processor . Dette skyldes en dual core processor væsentlige er to processorer i én . Dette udgør et stort fremskridt i processor -teknologi.

fysiske fordele

De fysiske fordele ved en dual core processor omfatter dens størrelse og varme bevarelse . Forud for dual core , en computer med to processorer ville løbe varmere og kræver mere plads og varmeafledningen udstyr .

forarbejdning kapacitet

Behandling evne en dual core processor er meget større end en enkelt kerne processor . Effektiviteten af dual core arkitektur gør også en dual core processor mere effektiv end en dobbelt processor computer . Dette omfatter klare signaler rejser en meget kortere afstand mellem forarbejdningsvirksomheder .

Overvejelser

En dual core processor fungerer ikke med den dobbelte hastighed af en enkelt kerne version af samme processor . En computers operativsystem skal have støtte til en dual core processor , for at få fuldt udbytte af teknologien . Moderne versioner af Windows , Linux og OS X al støtte dual core processorer .


Previous:nothing Next:hvordan man får korrupte harddisk ud af en Compaq C500 

Kommentarer

Code:
change