guide til at erstatte en Toshiba lcd

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-24

Når LCD- skærmen på en Toshiba bærbar computer er i stykker eller går dårligt , det giver kun mening at erstatte den del er billigere end at udskifte hele bærbare computer. Men det er ikke altid tilfældet . Mange faktorer vil spille ind , herunder om du skal købe en ny eller brugt LCD-skærmen, sjældenhed af Toshiba model og omfanget af indgriben i privatlivets fred ind i hjertet af maskinen skal udskifte skærmen

Du skal bruge: .
Windows Vista .
Internetadgang .

Basic Hardware Design

LCD -skærme i alle bærbare computere er sammensat af flere ark aktive flydende krystal-display plast , klemt inde med slank baggrundsbelysning og andre komponenter , herunder et ledningsnet . Disse dele er holdt sammen af en metalramme , der er indkapslet i en plastik ramme eller bezel . Ledningerne der fører fra skærmen tråden ned gennem en kanal i området af den bærbare computer låget hængsler og oprette forbindelse til den bærbare computer bundkort med en lille plug-in modul . Udskiftning af et Toshiba LCD -skærm kan være lige så komplekst som at åbne LCD- " sandwich " og fusk med de enkelte komponenter eller lige så nemt som blot at bytte ud hele LCD riggen komplet med plastik bezel .

Easy Way

Den hurtigste , den mindst farlige måde at erstatte et ødelagt LCD -skærm er at købe en erstatning skærm , komplet med plastik dække bezel . Du skal blot fjerne inverteren dæksel ( placeret lige over tastaturet ) og hængseldækslerne og fjern skærmen fra hængslerne . Frakobl ledninger fra bundkortet og det gamle LCD-skærmen vil komme fri . Installer udskiftning skærm -og indfatningen enhed på hængslerne , tilslut ledninger og returnere inverter og hængseldækslerne til deres rette positioner .

The Harder Way

Hvis du ikke kan finde en intakt skærm med bezel til din Toshiba bærbar computer, kan du ty til at erstatte de enkelte dele indeni LCD ' sandwich 'som f. eks baggrundslyset . Men det er en potentielt farlig operation for en ikke-professionelt , fordi LCD -pakken er yderst komplekst og følsomt . Hvis du har lidt at ingen erfaring reparation bøde elektronik , bør du have en professionel gøre reparationen . Hvis du er fast besluttet på at gøre det selv , skal du sørge for at finde og downloade instruktioner til afmontering af LCD -pakke til din specifikke Toshiba model . Tage digitale billeder af indersiden af LCD -pakken , som du gå gennem adskillelse , så du kan referere til dem under samling .

Finde Reservedele

Toshiba ofte tilbyder nye reservedele til LCD -skærme , herunder intakt LCD pakker med kanter . Vær forberedt på at bruge så meget som $ 500, eller mere , for en helt ny Toshiba -skærmen med bezel . Et mere overkommeligt alternativ er at købe den del , der anvendes fra bærbare dele forhandlere online eller på eBay . Du betaler $ 100 til $ 250 for en god brugt pakke online . Sørg for den del, du skal købe eller byde på kampe den nøjagtige Toshiba mærke og model nummer , du har brug for . Hvis køber på eBay , få en garanti for , at den del ikke vil være " død ved ankomsten . " Få bekræftelse på, at der ikke er revner og kun få døde pixel ( som producerer lille hvide prikker på skærmen ) den anvendte skærmen. plasticdæks dækning selv kan være ridset eller dækket med klistermærker , og dette er acceptabelt . Men bekræfte , at dækslet låsen fungerer korrekt , før budgivning eller købe .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en grafikkort 

Kommentarer

Code:
change