hvad er en bærbar harddisk ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-25

En bærbar harddisk ( også kendt som en transportabel harddisk ) er en lagerenhed designet til at være let at transportere og eksternt tilsluttet en computer

Størrelser

Populære modeller har omkring 200 GB plads på harddisken, mens dyrere-. og lidt kraftigere-modeller har op til to terabyte lagerplads .

Bruger

En af de mest almindelige anvendelser for bærbare harddiske er at sikkerhedskopiere den interne harddisk på en computer . Bærbare harddiske er også stillede som en måde at transportere store filtyper fra computer til computer .

Teknologi

Udtrykket " harddisk "henviser til en enhed , der gemmer digital information på en roterende tallerken , og størstedelen af bærbare masse lagringsenheder er af denne sort . Men nogle lagerenheder bruger " solid state " -teknologi, som ikke har nogen bevægelige dele .

Operativsystemer

Populære mærker som LaCie , Western Digital , Seagate , Iomega , og Toshiba gøre bærbar harddisk , der er forenelige med både Macintosh og Windows-operativsystemer .

Overvejelser

Nogle bærbare harddiske er drevet via deres USB -port , mens de andre skal være sluttet til en stikkontakt . Købe en harddisk , der kræver en stikkontakt kan tage mere plads og indflydelse , det er bærbarhed .


Previous:nothing Next:Toshiba bærbar adskillelse instruktioner 

Kommentarer

Code:
change