hvad er ms pro duo ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-07

Computere er designet til at fungere som stand-alone maskiner . PC- brugere ofte slutte ydre enheder , såsom printere og lydkort , til PC'er at tilføje til deres evner . Memory Stick ( MS ) Pro Duo er et eksempel på et almindeligt anvendt perifer hukommelsesenhed

Definition

Den . MS Pro Duo er en slags flash memory card designet af Sony .

Funktion

Memory sticks bruges til at lagre digitale medier , og kan overføre disse oplysninger fra en række af bærbart elektronisk udstyr , såsom videokameraer og digitale kameraer . Denne gemte digitale data kan tilgås af en computer via memory stick til visning og lagring . MS Pro Duo er en mindre udgave af de tidligere memory stick versioner , og er dermed i stand til at oprette forbindelse til enheder som små kameraer og mobiltelefoner .

Process

MS Pro Duo indeholder en indbygget kortlæser enhed . Denne enhed er designet til at læse flash -hukommelse , som bruges i mange bærbare elektroniske enheder til at gemme digitale filer . MS Pro Duo sluttes til en computer køre via computerens USB port. Computeren er derefter i stand til at få adgang til MS Pro Duo kortlæser og overføre sine digitale filer .


Previous:nothing Next:hvordan man skriver , beskytte & fastsætte et SD-kort 

Kommentarer

Code:
change