hvad er pass - sætning autentificering ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-02

Mange virksomheder og enkeltpersoner overføre data via computere på en konstant basis . PC- brugere kan føle det nødvendigt at holde disse oplysninger fortrolige eller sikre. Pass- sætning identifikation kan hjælpe med denne opgave

Definition

Pass-sætning identifikation er en form for adgangskontrol system , der anvender et pass-sætning nøgle . Adgangskontrol er et system enhed, som giver en person eller myndighed til at få adgang til oplysninger i en computer-baseret fil eller system .

Process

I pass-sætning identifikationsproces , er pass- sætning til flere ord sætning kun brugeren og læseren kender , og det anvendes som en credential . Den legitimationsoplysninger gives til læseren , der sender pass- sætning til en processor , der undertiden omtales som et kontrolpanel . Kontrolpanelet sammenligner pass-sætning credential til adgangskontrol liste det i øjeblikket har på filen . Kontrolpanelet enten tillader eller afviser anmodningen , og det registrerer og sender en log til en passende database . Hvis den pass- sætning credential er en kamp , kontrolpanelet åbner filen eller systemet .

Fun Fact

Nogle kontrolpaneler er designet til at bruge fingeraftryk i stedet for en pass-sætning , password eller andre legitimationsoplysninger input .


Previous:nothing Next:hvordan man kan teste en usb 2 

Kommentarer

Code:
change