hvordan du bruger din bærbare computer til at ringe fra udlandet

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-23

Brug din bærbare computer til at foretage opkald i udlandet, er meget enkel og som regel gratis . Skype er sandsynligvis det mest populære program til at lave internationale opkald . Du kan placere computer til computer kræver gratis , eller betale en lav minuttakst ( varierer fra land til land ) for at ringe fra din Skype -konto til mobiltelefoner eller fastnet

Du skal bruge: .
Laptop med internetadgang .
Computerens mikrofon og højttalere ( indbygget eller eksternt ) .
Kreditkort ( ekstraudstyr ) .


1 .
Hent og installer Skype -programmet software fra Skype . dk , og derefter oprette din konto og profil med brugernavn . Hvis du vil foretage opkald til en anden Skype-bruger , vil opkaldet blive fri . Hvis du vil foretage opkald til en fastnet- eller mobiltelefon , skal du bruge dit kreditkort til at købe kredit . Du kan finde mulighed for at gøre dette gennem de kontooplysninger menuen .
2 .
Søg og tilføje brugernavnet på den person ( med en Skype -konto ), du vil ringe til. Eller , hvis kalde en fastnet -eller mobiltelefon , skal du klikke på " Ring til telefoner " nederst på din kontaktliste , og skrive dette nummer i boksen med den rigtige landekode ( Skype giver dette for dig , så alt hvad du skal gøre er at Vælg navnet på det land , du ringer til ) .
3 .
Klik på den grønne opkaldstryk ved siden af brugernavnet på den Skype-bruger , du vil ringe til. Eller klik på den grønne opkaldstryk inde i boksen , hvor du skrev i mobiltelefon eller fastnettelefon nummer . Sørg for, at højttalere og mikrofon er tilsluttet , og justere lydstyrken til et behageligt niveau . Hvis dine højttalere er slået op for højt , vil der være feedback , og det vil være vanskeligt for begge parter til at høre hinanden .


Previous:nothing Next:PictBridge problemer 

Kommentarer

Code:
change