hvordan du bygger din egen gaming pc online

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-16

Opbygning af dit eget spil PC er en hurtig måde at spare penge og skabe spilleautomater af dit valg med alt, hvad du ønsker på det . Den ibuypower. com hjemmeside er kendt for at give forbrugerne en overflod af valg på alt det nødvendige for at bygge en gaming PC . Denne hjemmeside giver dig mulighed for at tilpasse alle detaljer i din hardware og noget software , og sender dig din nye pc , nøjagtigt som du har bygget det
1 .
Åbn internetbrowseren efter eget valg og type iBuyPower . com i adresselinjen .
2 .
Klik på " Custon Gaming PC " valgmulighed og begynde at tilpasse computeren efter eget valg . Du bliver nødt til at vælge din sag , bundkort , processor , grafikkort , lydkort , operativsystem (som du kan tilbagegang) , og hvor mange og hvilken type DVD /CD drev og brændere , du ønsker .
3 .
Vælg alle de muligheder , du ønsker , og når du er færdig , skal du klikke på "Tilføj til kurv " , som vil tage dig til kassen siden . Udfyld alle de nødvendige oplysninger om din fakturerings-og leveringsadresse . Klik indsende og vente de to til fire uger til at bygge og shipping at forekomme , så nyd din nye computer .


Previous:nothing Next:hvordan du skal aflevere batterier & computere i Utah 

Kommentarer

Code:
change