hvordan du fjerner en OptiPlex gx280 bundkort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-17

De forskellige komponenter i din Dell Optiplex GX280 computer har brug for en måde at interagere med hinanden og i forbindelse sammen, hvilket er funktionen af bundkortet . Hver del , fra hukommelsen til processoren , sluttes til bundkortet inde i computeren sag . Hvis du vil have en bedre forståelse af , hvordan computeren fungerer , eller bundkortet er død og skal udskiftes , det tager kun fjerne et par dele til at nå bundkortet

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
.


1 .
Sluk for din Optiplex GX280 . Træk stikket hver af de komponent kabler ud af GX280 og fjerne eventuelle perifere enheder , såsom USB -kabler . Flyt Optiplex over på sin side . Tryk på en af metal faner på bagsiden af sagen til jorden selv .
2 .
Tryk de to plastik udløserknapperne placeret på toppen og bunden af GX280 adgang panel . Løft hele panelet op og til højre for at afdække den GX280 bundkort og andre interne komponenter .
3 .
Tag hver af de kabler mellem systemkomponenter til portene på bundkortet . Find de to , rektangel formet hukommelsesmoduler i højre ende af bundkortet .
4 .
Snap tilbage plastik låse klip på toppen og bunden af begge moduler . Hold toppen af det første modul , og løft det af bundkortet . Gentag processen med den andet modul og sæt både uden for GX280 .
5 .
Find den store plastic luftstrømmen slør placeret mod venstre side af bundkortet . At løfte sløret for at afsløre pladsen ventilatoren og metal køleprofil anbragt over processen. Tage kablet sluttet til ventilatoren .
6 .
Tryk på den grønne opbevaring klippet i bunden af kølelegemet . Løft kølepladen og blæseren fra processoren og satte dem udenfor GX280 . Træk op udløseren holde pladsen processor låst til GX280 motherboard .
7 .
Træk GX280 processor fra bundkortet og sæt den på hovedet uden for sagen for at undgå at beskadige benene i bunden af processoren .
8 .
Fjern de fire Phillips skruer placeret langs den øverste kant af bundkortet , de tre skruer langs midten af bundkortet og de tre skruer langs nederste kant af bundkortet .
9 .
Tag fat i top og nederste kant af bundkortet og skub det lidt mod højre . Træk bundkortet ud af GX280 sag .

gode råd og advarsler


 • Dell Optiplex GX280 model benytter en micro-ATX størrelse bundkort . Hvis du har planer om at erstatte bundkortet , en mikro- ATX board er tilgængelige via Dell eller gennem tredjemand computer dele leverandører .
 • Afhængigt af de specifikke indstillinger er valgt , når du første gang købte GX280 , kan det have mellem én og fire hukommelsesmoduler forbundet til bundkortet .
 • Hvis din Optiplex GX280 har en udvidelse installeret kort , skal du fjerne disse kort samt , før du fjerner bundkortet . Kortene er placeret i nederste venstre ende og flugter med den bagerste ende af sagen . Fjern den Phillips skruen, der holder den venstre ende af kortet for sagen og derefter løfte kort fra sin bundkort havn .


 • Previous:nothing Next:thinkpad X61 vs T61   

  Kommentarer

  Code:
  change