hvordan du fjerner en cd -drev i en Compaq nx9010

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-03

Compaq NX9010 er en standard Compaq bærbar computer ligner HP Pavilion laptop serie . Hvis du har brug for at udskifte cd- drevet på en af disse bærbare computere, gør det kræver lidt mere arbejde end at fjerne den cd -drev på andre computere , såsom skriveborde eller endda Dell laptops. Alligevel behøver du ikke at være en computer IT-ekspert for at få arbejdet gjort-alt hvad du har at vide er, hvordan man bruger en skruetrækker

Du skal bruge:
Compaq NX9010 bærbar computer
. . Phillip hoved skruetrækker .
CD -drev .


1 .
Klik på " Start /Luk "for at lukke computeren ned , så frigør alle eksterne enheder , herunder det strømkabel, genoplade batteriet , og vend computeren om .
2 .

Skub låsen holder batteriet på plads og tag batteriet . Dette vil hjælpe skære al magt fra computeren , og undgå uheld, mens du fjerner cd-drevet .
3 .
Fjern alle skruer holde de to frontplader i bunden af computeren Alle de skruer, der har et billede af et tastatur inde i batteriet godt og skruen i midten af den bærbare computer . Antallet af skruer totaler syv . Brug en Phillips skruetrækker til at fjerne de skruer
4
Sæt skruerne til side på et sted , hvor de ikke går tabt , da de er meget små-. pop fra ansigtet pladerne med pegefingeren , og derefter vende Compaq NX9010 tilbage over .
5 .
Åbn overvåge op at få adgang til tastaturet og pop tastaturet ud og væk fra den bærbare computer . Hvis du skruede alle rigtige skruer , vil tastaturet komme væk nemt . Bemærk , at tastaturet er bundet til computeren med nogle kabler , så prøv ikke at trække det ud helt , lige nok til at få adgang til rummet nedenunder.
6 .
Fjern skruen i midten af rummet under tastaturet og skrue direkte over at skrue . Brug Phillips skruetrækker til at gøre det igen og sæt dem skruer ophævet, væk fra de første syv skruer, så for ikke at blande dem sammen
7
Pop cd -drevet ud .-når den er helt skruet ud, vil det glide let ud
8
Læg i den nye cd -drevet . erstatte de to skruer , i stedet for tastaturet ; flip computeren rundt og erstatte ansigtet pladerne sammen med de syv skruer , udskifte batteriet , tilslut alle eksterne enheder og oplade din Compaq NX9010 på .


Previous:nothing Next:hvordan man konfigurerer en bærbar tastatur 

Kommentarer

Code:
change