hvordan du fjerner en harddisk på en Acer Aspire 1690

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-19

Standarden muligheder for Acer Aspire 1690 model omfatter en 40 gigabyte harddisk . Det tager ikke lang tid for downloadede spil eller rippede MP3 -filer til helt at udfylde et drev af denne størrelse , så du måske ønsker at fjerne drevet på et tidspunkt og potentielt installere en ny harddisk . Før du fjerner harddisken , skal du også udføre et par andre operationer , såsom sikkerhedskopiering af data og fjerne den bærbare 's batteri

Du skal bruge: .
hukommelsesenhed
Stjerneskruetrækker.


1 .
Tilslut en ekstern hukommelse enhed til din Acer Aspire 1690 , hvis du ønsker at gemme nogle af oplysningerne i den bærbare computers harddisk. For eksempel sætte en ekstern USB- harddisk i 1690 USB-port .
2 .
Vælg " Åbn en mappe for at vise filer "link , når " Hvad vil du Windows til at gøre ? " overskrift vises på skærmen. Find alle data , du har brug for at gemme og trække det ind af det åbne vindue .
3 .
Luk vinduet og højreklik på " Sikker fjernelse af hardware " -knappen i nederste højre ende af skrivebordet . Klik på indstillingen for din USB-hukommelsesenhed , og vælg " Stop ". Frakoble enheden og luk 1690 's låget .
4 .
Tag strømkablet og andre enheder knyttet til Aspire 1690 . Vend Acer bærbare computer på hovedet og find batteriet frigivelse bar, som er placeret nær bunden af kabinettet .
5 .
Skub stangen mod venstre for at låse Aspire batteri . Træk den rektangulære batteriet ved bunden af Acer 's tilfælde. Find den firkantede , plast harddiskpladsen i øverste venstre hjørne af sagen .
6 .
Fjern begge Phillips skruer i højre kant af harddiskplads . Træk plastik harddiskbåsen dækslet af bærbare til at nå harddisken . Tag fat i kanten af harddisken , og træk den ud af Acer Aspire 1690 laptop .

gode råd og advarsler


 • Hvis du installerer en ny harddisk i Acer Aspire 1690 , simpelthen linje op stikket på kanten af den nye harddisk med havnen inde i harddiskpladsen. Skub harddisken på plads , før stikket klikker på plads . Indstil plastkappe tilbage på og sæt de to skruer .
 • Hvis du skal købe en ny harddisk til Acer , de er tilgængelige på online-butikker , der sælger en bærbar komponenter .
 • Statisk elektricitet kan ødelægge data, der lagres på din Acer 's harddisk . At sikre, at drevet er opbevares sikkert , du jorde dig selv ved at røre ved noget lavet af metal , der har en forbindelse til gulvet .


 • Previous:nothing Next:Hvordan ændrer jeg pæren for en ian np -300 ?   

  Kommentarer

  Code:
  change