hvordan du fjerner harddisken ud af en Seagate FreeAgent 750

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-18

Seagate FreeAgent 750 gigabyte er en ekstern harddisk , der tilsluttes en bærbar eller stationær computer . Harddisken i sig selv er faktisk indkapslet i en plastik shell , at du bliver nødt til at åbne , hvis du ønsker at fjerne selve drevet . Den gode nyhed er, at der ikke er nogen tech viden er nødvendig , hvis du påtænker at udføre denne opgave . Og formentlig den bedste grund til at gøre det selv er, at du vil spare penge ved ikke at have en service tech gøre det for dig

Du skal bruge: .
Hobby kniv eller køkkenkniv

<. br > 1 .
Drej Seagate FreeAgent på sin side , og sæt spidsen af din kniv i sømmen på kanten af enheden .
2 .
Arbejd din vej rundt på siden af FreeAgent indtil det øverste panel adskiller lidt fra selve enheden. Brug din finger til at lirke panelet væk fra kroppen af enheden .
3 .
Sæt spidsen af din kniv i sømmen i den modsatte side af enheden, og gentag processen for at adskille øverste panel fra kroppen af enheden .
4 .
lirke toppanelet helt ud af enheden for at udsætte metal harddiskkabinettet indeni . Løft harddisken bur ud af enheden .
5 .
Fjern den sorte gummi skruen dækker placeret på siderne af harddisken buret .
6 .

Fjern skruer fra siderne af harddisken buret og løfte den øverste del af buret ud for at afdække den rektangulære harddisken indeni . Grab harddisken , og fjern det fra buret huset .


Previous:nothing Next:hvordan man kan fjerne strømkilden fra en gateway notesbog 

Kommentarer

Code:
change