hvordan du installerer en printer ved hjælp af en printer -port adapter

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-19

Mange ejere af gamle stil parallel type printere finde de ikke kan forbinde deres udstyr til deres nye computere . Det er fordi mange nyere stil computere har fjernet parallel tilslutning og nu bruger USB porte til at tilslutte printere og andet udstyr . Heldigvis er der en måde at forbinde de gamle printere til nye computere ved hjælp af en simpel adapter
1 .
Find USB-portene på din computer og sørg for at have mindst én havn gratis . Du kan også læse din printer for at se, hvilken type forbindelse det bruger . Hvis du ser en stor rektangulær tilslutning på bagsiden af printeren , har du en parallel printer , og du får brug for en adapter kabel at gøre det arbejde med computerens USB- port .
2 .

Tilslut et parallelt printerkabel til bagsiden af printeren . Slut derefter at kablet til den parallelle slutningen af din konverter kabel .
3 .
Slut USB-enden af din printer konvertering kabel til USB -porten på din computer . Sæt strømkablet i på bagsiden af printeren , og tilslut netledningen til en stikkontakt , strømstødssikring eller UPS .
4 .
Log på din computer , og tænd derefter for printeren og se for " fundet ny hardware "vises på den nederste højre hjørne af skærmen . Dette er din tegn på, at operativsystemet har fundet printeren og installerer softwaren til det .
5 .
Klik på " Start "knappen og vælg " Kontrolpanel " fra menuen . Dobbeltklik på " Printere og faxenheder " i menuen og kig efter din nye printer . Højreklik på printeren og vælg " Egenskaber " fra menuen . Find " Print Test Page " knappen og klik på det for at sende en testside til din nye printer .


Previous:nothing Next:Hewlett Packard harddisk nyttiggørelse 

Kommentarer

Code:
change