hvordan du installerer et trådløst computer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-14

Trådløs computing frigør rod af ledninger, og behovet for at være forbundet til et fast sted . Med et trådløst netværk , kan du transportere din bærbare computer hvor som helst i huset , eller flytte dit skrivebord fra den ene side af rummet til den anden og ikke bekymre sig om , hvordan man strække en snor . Hvis du bruger en bærbar computer , kan en trådløs computer adgang til et netværk hvor som helst der er en tilgængelig

Du skal bruge: .
Computer med trådløs netværk adapter eller USB -netværkskort
Internet Modem .
Trådløs router .


1 .
Tjek din computer for at se , om en trådløs adapter , der allerede eksisterer . At gøre dette , fra din Start -menuen vælger Kontrolpanel , derefter på Netværksforbindelser . Hvis du har et trådløst netværkskort , vil det vise under din liste over internetforbindelser .
2 .
Installere en USB- netværksadapter ( kan købes ), hvis du ikke har et internt netværk adapter . Dette gøres ved blot at tilslutte adapteren til en USB -port på computeren . Hvis du ikke har en USB- port , en hub , der indeholder én og opretter forbindelse til din computer , kan købes . Computeren vil finde den nye hardware . Computeren vil installere hardwaren automatisk , hvis en CD kom ikke med enheden . Hvis en CD var forudsat , indsætte den i drevet og installere som instrueret .
3 .
Tilslut kun den trådløse router til din Internet modem . Dette gøres ved blot at tilslutte kablet til en åben port på bagsiden af dit modem , så forbinder den til routeren . Tilslut og tænd for routeren på . Igen din computer bør anerkende den nye trådløse netværk og bede dig om at installere . Hvis en CD er forsynet med den trådløse netværksenhed , skal du installere indsætte det i computeren og efter instruks .


Previous:nothing Next:hvordan man kan konstruere en bærbar computer 

Kommentarer

Code:
change