hvordan du tilslutter en bærbar computer drev på en desktop

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-27

Når laptop komponenter svigter , er det ikke altid den harddisk, der er synderen . En bærbar computer harddisk kan fjernes fra den bærbare computer og knyttet til en almindelig desktop computer for at teste det eller hente værdifulde data . En metode er at købe en adapter , der giver dig mulighed for at tilslutte drevet internt til skrivebordet . En enklere tilgang er at bruge en USB- harddisk adapter , der ikke kræver en åbning af stationære computer

Du skal bruge:
2
. 5- tommer USB -harddisk kabinet .
USB -kabel .


1 .
Fjern harddisken fra den bærbare computer . Hver bærbar er forskellige, så manualen eller gør en online- søgning for specifikke anvisninger . Denne proces indebærer sædvanligvis fjerne en bundplade fra den bærbare computer ved at skrue det sæt af skruer , der holder det på . Nogle kan få adgang fra siden af den bærbare . Harddisken er en flad , rektangulær stykke hardware, der er cirka 2,5 inches tværs .
2 .
Sæt harddisken ind i USB- harddisk kabinet . Benene på enden af drevets bør gøre en fast kontakt til de tilsvarende stik i kabinettet . Hvis drevet ikke synes at oprette forbindelse, kan der være en lille plastik -adapter over benene på drevet . Fjern denne adapter ved at trække det lige ud , så passer drevet ind i prøvelokalet.
3 .
Sæt den ene ende af USB- kablet i kabinettet , og den anden ende i en ledig USB -port på skrivebordet . Skrivebordet skal automatisk genkende det nye drev .
4 .
adgang til data på drevet ved at åbne "Start " menuen og klikke på "Denne Computer ". Se efter det nye drev , skal du dobbeltklikke på ikonet , og du vil kunne få adgang til det som enhver anden lagerenhed .

gode råd og advarsler


  • Før du fjerner harddisken , skal du afbryde den bærbare computer fra strømforsyningen og fjerne batteriet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en overkommelig gaming computer     

    Kommentarer

    Code:
    change