hvordan man beregner tastetryk timen

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-15

Mens ord i minuttet ( WPM ) er den faelles foranstaltning , der anvendes til at bestemme skrivehastigheden , nogle foretrækker en tilsyneladende mere præcist anslag i timen ( km /t ) måling . Som navnet antyder , denne foranstaltning rapporter , hvor mange gange maskinskriver rammer en tast under en time at skrive . Fastlæggelse dine tastetryk per time sats kræver en vis skrive sats test og basale matematiske beregninger . Ved at tage sig tid til at bestemme denne foranstaltning , kan du mere effektivt måle din skrivehastighed og sammenligne dine sats med satserne for andre dygtige maskinskrivere .

Du skal bruge:
USB kabel
. Zune software .


1 .
Test din skrivehastighed . Bestem dine ord i minuttet ( WPM ) sats ved at tage at skrive test . Brug en skrivehastigheden måleprogram , eller ved at besøge en gratis skrive test site , som dem der er anført i afsnittet Ressourcer . Tag fire forskellige skrive tests , optage dine WPM rating for hvert for at sikre, at du som har tæt på en nøjagtig måling af din hastighed som muligt . Må ikke teste din hastighed fire gange med den samme passage af tekst , som du logisk vil forbedre med hver skrive session , men i stedet bruge en anden passage , hver gang for at sikre, at du er bekendt med teksten ikke indflydelse på gyldigheden af din score .
2 .
Læg op WPM satser for dine fire test og dividere med fire for at bestemme din gennemsnitlige WPM bedømmelse .
3 .
Multiplicer gennemsnitligt 300 . Dette tal svarer til antallet af minutter i en time ( 60 ) ganget med antallet af anslag i den gennemsnitlige ordet ( fem ) . Ved at gange din WPM bedømmelse af dette tal , vil du modtage din gennemsnitlige anslag pr time ( KPH ) rating .


Previous:nothing Next:specifikationer for en lille formfaktor pc 

Kommentarer

Code:
change