hvordan man bruger ekstern hukommelse

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-12

Ekstern hukommelse refererer til enhver form for ekstern lagringsenhed , såsom en ekstern harddisk eller USB- stick . Brug af ekstern hukommelse er enkelt, fordi moderne operativsystemer ( OS ) har indbyggede drivere . Det betyder, at brugeren kun har at tilslutte drevet til computeren , og det vil blive installeret automatisk og arbejde med det samme . Ekstern hukommelse er nyttige for en person, der skal gøre sine data bærbare og ønsker ikke at bære hans computer omkring

Du skal bruge: .
Ekstern hukommelsesenhed


1 . .
Køb en ekstern hukommelse enhed . Enheder varierer i pris og lagerkapacitet . En simpel 2 gigabyte USB stick er til rådighed på kontoret levering eller elektronikforretninger for mindre end $ 10, mens en 5 terabyte trådløs ekstern harddisk kan koste op til $ 1. 000. De fleste eksterne hukommelsesenheder forbindelse via USB -porten . Trådløs eksterne harddiske også er til rådighed , men de koster mere .
2 .
Slut enheden til computeren . Langt størstedelen af enheder vil tilsluttes via USB -porten . Find en ledig USB -port på computeren . Sæt USB- stick i porten . Hvis den eksterne hukommelse enhed er en ekstern harddisk , sæt den ind i væggen om magt , og tilslut derefter strømkablet . Tilslut USB-kablet til harddisken , så skal du sætte USB- kablet til computeren og tænde for enheden .
3 .
Vent til harddisk eller USB- stick til at installere . Windows (alle versioner ) og Mac OS automatisk anerkende, at en ekstern hukommelse enhed er blevet tilsluttet . Drevet vil blive installeret med det samme , uden at det er nødvendigt for brugeren at gøre noget .

Når det er installeret på Windows , en " Ballon " vil poppe op på det nederste højre hjørne af " Task Bar . " Dette indikerer , at enheden er blevet installeret og er klar til brug .
4 .
Klik på " Start Menu " og gå til " Min Computer ". Find den eksterne hukommelse enhed og dobbeltklik på den . Brugeren kan nu kopiere filer til denne enhed .


Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en HP-printer til at faxe 

Kommentarer

Code:
change