hvordan man deaktiverer en usb touchpad

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-12

En USB- touchpad er en ekstern enhed , der sluttes til en computer USB- port . Touchpad efterligner adfærd indbyggede laptop trackpads . Den eksterne touchpad har en stor touch-følsomme overflade , der gør det muligt for markøren på skærmen , der skal kontrolleres ved at trykke på puden . Touchpad kan bruges som et alternativ til en standard ekstern computer mus . Nogle touchpads er specielt konstrueret til særlige formål , såsom en digital numerisk tastatur . Når den ikke er i brug, eller frigøre en USB -port , kan touchpad være deaktiveret.
1 .
Find " power "eller " forbindelse " tænde for USB touchpad -enhed . Afhængigt af udformningen af den touchpad , kan kontakten være på siderne eller det kan være på undersiden af enheden . Flyt kontakten til slukket position, eller hvis det er en trykknap , skubbe det til at dreje touchpad fra . Hvis der synes at være noget skifte , skal du fortsætte til trin 2 .
2 .
Trace USB -kablet kommer ud af touchpad til USB -porten den er tilsluttet på computeren .
3 .
Grib fat i enden af USB- kablet tættest på USB -porten på computeren , og træk forsigtigt forbindelsen ud med det samme fra havnen . Dette vil frigøre touchpad fra computeren og effektivt deaktivere den .

gode råd og advarsler


  • Afbryd USB- forbindelsen , når den ikke er i brug , hvis det pegefeltet bruger sit eget batteriet til at spare på batteriet .


  • Previous:nothing Next:Hvordan opgraderer jeg behandling hastighed på en asus eee 900 ?     

    Kommentarer

    Code:
    change