hvordan man får en computer til at indregne alle ram

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-25

Installation af ekstra systemhukommelse til din computer kan øge hastigheden og ydelsen på din maskine. Men opstår der et problem , hvor nogle eller alle de nyligt tilføjede RAM er ikke anerkendt inden for dit operativsystem . Dette kan ske for én af to grunde-den RAM er ikke korrekt placeret i udvidelsesstikket placeret på bundkortet , eller dit nuværende styresystem har en grænse placeret på mængden af RAM den kan bruge

Du skal bruge: .
64- bit kopi af Windows .
Stjerneskruetrækker .


1 .
Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer placeret på højre bagsiden af dit RAM sag at fjerne tilfælde dække .
2 .
vælte ( fjern ) og geninstallere alle dine systemets hukommelse fra sin ekspansion slots . Systemhukommelse er placeret på den øverste halvdel af bundkortet ved siden af processoren fan . Du skal blot flytte låsning skifter ud , trække chips lige væk fra bundkortet , derefter indsætte dem på samme måde .
3 .
Installer en 64- bit kopi af Windows , hvis dine RAM er sidder korrekt , men computeren nægter at anerkende det . Nogle 64- bit operativsystemer kan naturligvis genkende ekstra RAM takket være den måde , hvorpå hukommelsen er rettet ( skrevet til ) i disse systemer . Indsæt en Windows- opgraderings-cd i dit cd-rom og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre opgraderingen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte to skærme til en desktop 

Kommentarer

Code:
change