hvordan man får korrupte harddisk ud af en Compaq C500

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-22

Uanset om harddisken på en computer er let at udskifte , da det er i Compaq C500 Notebook , eller vanskeligt , da det er i mange stationære computere , gør det med en dårlig harddisk med alle dine vigtige filer låst på det er altid en smerte . Du mister alt , men du kan erstatte hardwaren i fem minutter eller mindre . Den handel kan være ujævn i starten , men når computeren er tilbage op , vil du glemme alt om de ting, du har mistet før eller senere

Du skal bruge: .
erstatning harddisk
Stjerneskruetrækker .


1 .
sikkerhedskopiere alle dine vigtige filer og drivere , hvis det er muligt . En korrupt harddisk kan ikke arbejde på alle , i hvilket tilfælde du ikke vil være i stand til at gøre noget med operativsystemet .
to .
Sluk computeren , frakoble strømkablet , og lad hardware til afkøling. Du ønsker måske at fjerne batteriet og alle andre enheder, der er tilsluttet computeren , blot for at sikre , at der ikke er strøm går ind i maskinen. Du vil også kunne manøvrere det lettere på denne måde .
3 .
Vend computeren , og find harddisken dækslet . Det har to skruer i det .
4 .
Uddrag skruerne og fjern dækslet .
5 .
Flyt harddisken til højre side af rummet for at koble det fra harddisken havnen og tage det ud af computeren .
6 .
Installer den nye harddisk ind i rummet og lås det ind i havnen . Sæt dækslet på og skruer .
7 .
Vend computeren om og udskifte batteriet og strømkablet .
8 .
Start computeren og installere et nyt operativsystem . Når operativsystemet er installeret , kan du erstatte filerne fra din gamle harddisk og tilslutte de andre eksterne enheder, du har fjernet i trin 2 .


Previous:nothing Next:er DVD-R datalagring sikker ? 

Kommentarer

Code:
change