hvordan man installere en trådløs printerserver

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-20

Installer en trådløs printerserver til at give brugere af trådløse netværk adgang til printeren på netværket . En trådløs printerserver oversætter signalet fra din printer til et trådløst signal , der deles med medlemmer af dit netværk . Herunder en trådløs print server i dit netværk vil fjerne behovet for at købe en printer med indbygget trådløs kapaciteter

Du skal bruge: .
Wireless router
Trådløs printerserver .
Printer med USB- kabel .
Installationsmedier ( leveres med den trådløse printerserver ) .


1 .
Slut printerens USB-kabel til de tilgængelige USB stik på bagsiden af den trådløse printerserver .
2 .

Sæt den ene ende af et Ethernet -kabel i Ethernet- porten på bagsiden af den trådløse printerserver . Tilslut den anden ende af kablet i en ledig slot på din trådløse router .
3 .
Tænd din printer og tilslut AC -kablet sluttet til den trådløse printerserver .

4 .
Indsæt installations disk, var pakket med den trådløse printerserver ind i en computer på netværket . Brug installationsguiden på installationsdisken til at identificere den trådløse printer og begynde tv signalet til printeren. Installer de nødvendige printerdrivere og udskrive en testside for at sikre korrekt tilslutning til printeren .
5 .
Brug installationsdisken forsynet med den trådløse printerserver for at installere nødvendige printdrivere på andre computere på dit netværk og udskrive en testside fra hver af de printere for at kontrollere forbindelsen til printeren .

gode råd og advarsler


  • En Ethernet- kabelforbindelse mellem det trådløse printserver og trådløs router er kun nødvendig , hvis der er computere på netværket , der er tilsluttet til routeren. Hvis der ikke er koblet computere på dit netværk , er Ethernet-kablet ikke behøver at være tilsluttet , og trin to kan springes over .


  • Previous:nothing Next:hvordan man laver en bærbar computer tastatur baggrundsbelyst     

    Kommentarer

    Code:
    change