hvordan man kan afgøre den korrekte størrelse for en strømforsyning til en pc

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-23

Når man bygger en ny pc eller udskifte komponenter på din gamle pc , er det altid vigtigt at sikre, at du har tilstrækkelig magt til at udføre opgaven ved hånden . Dette betyder at vælge en strømforsyning , der er i stand til at levere den mængde watt du har brug for brændstof alle dele og stykker af din computer . Heldigvis er dette en forholdsvis simpel opgave , der kan ske let

Du skal bruge: .
Grafikkort brugsvejledning eller specifikationer


1
Se den . brugsanvisningen til dit grafikkort , enten ved at se på den fysiske kopi , der fulgte med dit kort eller ved at se på produkt specs online på producentens hjemmeside .
2 .
Kig igennem de specifikationer , indtil du ser en linje med angivelse af " Anbefalet Power Supply ". Dette er niveauet for effekt , at maker foreslår for en gennemsnitlig computer ved hjælp af dette kort . Bemærk, at dette antal ikke kun den mængde energi, det tager at køre kortet , men det er mængden af formodede magt , der vil være nødvendige for at køre en hel computer med kortet vedlagt.
3 .

Tilføj 50 til 100 watt til den anbefalede samlede for at være sikker , så køb en strømforsyning , der har dette niveau af magt . For eksempel dit grafikkort , hvis anbefaler 400W af magt , købe en strømforsyning , der har 450 til 500 W til skyder over målet lidt . Husk at have en større-end-nødvendigt strømforsyning, vil ikke skade den computer , men ligger under kravene til strømforsyning af din maskine vil .


Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre navigationstasterne på en computer tastatur 

Kommentarer

Code:
change