hvordan man kan dyb rense din harddisk

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-08

En harddisk er en lagerenhed findes i alle computere --- det er den mekanisme, hvor alle oplysninger om din computer er gemt . For at holde din Internet surfing private og din computer kører på højeste hastighed , er det afgørende at holde harddisken rent . Der er forskellige processer og programmer, du kan prøve , men til dyb rense din harddisk , skal du omformatere den . Ved at omformatere harddisken , får du slippe af med alle unødvendige filer og mapper og behandle eventuelle vira eller andre reparere problemer med computeren . I et par trin, du kan omformatere din harddisk og få dit operativsystem næsten tilbage til nye
1 .
Backup alle vigtige data . Når du formatere harddisken , vil alle oplysninger være tabt. Sikkerhedskopiere eventuelle programmer eller filer, du måske ønsker senere og tjekke backup er faktisk gemt før du går videre .
to .
Fjern computeren fra alle netværk . Dette sikrer sikkerheden på din computer , fordi eksperter fra Georgia Tech sige en unpatched Windows-computer , vil sandsynligvis ikke engang sidste 30 minutter på internettet , før det er bragt i fare .
3 .
Indsæt din Windows -cd'en i diskdrevet , og genstart computeren. Vil computeren starte fra cd'en automatisk .
4 .
Følg Windows Installation processen , og vælg " Set Up " når du bliver bedt om du vil oprette eller reparere Windows .

5 .
Accepter licensaftalen .
6 .
Fremhæv "C " -drevet partition , og tryk på " D " -knappen for at slette det , og " L "for at bekræfte . På dette tidspunkt skal alle oplysninger om C- drevet er slettet.
7 .
Klik på " Enter " for at installere Windows på den " ikke-partitioneret Space . "
8 .
Følg igennem med opsætningen processen .
9 .
Patch systemet og tilslut til de relevante netværk .

10 .
Installer alle tilgængelige opdateringer fra Microsoft .
11 .
Gendan alle dine programmer og filer til computeren . På dette punkt er det sikkert at sætte din oplysninger tilbage på computeren, så du kan kopiere alle dine gamle filer til den korrekte placering og installere alle programmer . Du har nu adgang til alle dine gemte programmer og filer som før , men nu harddisken er dyb renses og bør arbejde lige som ny .

gode råd og advarsler


 • Du skal køre værktøjet Diskoprydning på din computer mindst en gang hver 2-3 måned for at holde det til at virke i topfart . For mennesker, der regelmæssigt bruger internettet , er alle par uger ideal . De første par gange du kører en dyb ren af din computer kan det tage lang tid at afslutte , men processen bliver hurtigere oftere du kører det .
 • altid sikre, at du har et antivirusprogram installeret og opdateret . Betydningen af dette software kan ikke overvurderes, og det hjælper med at holde rod fra opbygning i harddisken .


 • Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en SLI bro   

  Kommentarer

  Code:
  change