hvordan man kan ændre lufthavnen kort i en macbook

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-26

Et af de vigtigste funktioner på enhver laptop er evnen til at surfe på internettet , og i disse dage mange af dem forbindelse til internettet trådløst . Hvis du ejer en MacBook , og har konstateret, at din internetforbindelse ikke fungerer , chancer er problemet er med sine AirPort -kort . For de fleste mennesker , når de laver nødt til at ændre AirPort-kort i deres MacBook , de tager det til en tekniker . Men der er en måde at ændre AirPort-kort selv . Alt det kræver er lidt tid og nogle koncentration

Du skal bruge: .
Penny .
Stjerneskruetrækker .
AirPort -kort .


1 .
Vend MacBook på hovedet og indsæt penny i batteridækslet slot . Roter mønten for at låse batteridækslet . Fjern dækslet og sæt det til side . Skub forsigtigt batteriet ud og sæt den til side .
2 .
Løsn de tre skruer på L-formede metal beslag på siden af batterirummet med din stjerneskruetrækker og fjern dem . Fjern beslaget og sæt det til side
3
Fjern skruerne fra tre sider af MacBook : . to på siden med cd -drevet , tre skruer fra den anden side af MacBook ( den side med alle de input havne) og fire skruer fra bagsiden af MacBook .
4 .
Vend MacBook igen og fjern de tre skruer i batterirummet , der er under hvor L beslaget bruges til at hvile . Derefter fjerne de fire skruer fra den modsatte side af batterirummet .
5 .
Fjern de to skruer fra stikket side af rummet og derefter fjerne de tre skruer lige over batterirummet . Tastaturet vil nu være i stand til at blive fjernet fra MacBook .
6 .
Vend MacBook om og fjern tastaturet til at afsløre bundkortet . Afklem den orange tastaturet bånd fra bundkortet ved forsigtigt at trække den væk fra bundkortet . Det bør let pop off .
7 .
Find rektangulære AirPort-kort i midten af bundkortet . Fjern forsigtigt den lille sorte antenner , der dækker det .
8 .
Skub den gamle lufthavn kortet ud , skal du udskifte den med den nye (findes på Apple retail butikker og online ) og samle computeren i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner billeder fra sd micro kort 

Kommentarer

Code:
change