hvordan man kan evaluere fotoprintere

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-23

Dusinvis af fotoprintere er i øjeblikket på markedet . Hver enkelt har forskellige indstillinger , funktioner , trykning størrelser og funktioner . Vælge den printer , der er det rigtige for dit behov kan tage en smule forskning og tænkning. Du er nødt til at evaluere dine behov , og derefter finde den printer , der bedst passer , hvad du leder efter . Det er vigtigt at arbejde et budget for din nye printer , og derefter sammenligne de modeller i dette budget række at afgøre, hvilken fotoprinter er det rigtige for dig
1 .
vurdere størrelsen af udskrifter behov . Hvis du vil udskrive det meste 4- ved -6 tommer fotografier , har du sandsynligvis ikke brug for en printer , der udskriver 8- ved -10 tommer fotografier . Lejlighedsvis billeder, som du vil have i en større størrelse kan gøres på et foto center . Men hvis du ved, du vil være udskrive større billeder , få en printer , der kan håndtere alle de størrelser du er interesseret i.
2 .
Kig efter en printer , der accepterer din hukommelse kort . Nogle ældre eller budget printere ikke acceptere alle typer medier kort . Alternativt flere kamera beslutningstagere har printere, som arbejder gennem en særlig tilknytning port på kameraet , uden at skulle fjerne og overføre hukommelseskortet . Du kan endda være i stand til at finde en pakkeløsning , der tilbyder både kamera og printer sammen .
3 .
Overvej den beslutning , som hver printer giver . En højere opløsning betyder højere kvalitet og klarere billeder , men det kan også betyde en dyrere printer . Opløsningen er mindre vigtig, når du udskriver mindre billeder , men for store print , du har brug for en høj opløsning .
4 .
Kig på printhastigheder til forskellige printere . Det kan ikke noget, hvis du kun udskriver et par billeder på et tidspunkt , eller hvis du har en masse tålmodighed . Men hvis du udskriver fra et par dusin billeder , du ikke ønsker at vente en time eller længere for opgaven skal være afsluttet.
5 .
Sammenlign status paneler . Status panel (som er standard på de fleste foto -printere ), vil give dig mulighed for at se , hvad billede du udskriver eller du kan vælge de billeder , du vil udskrive . Nogle printere kun tillade dig at se billedet numre , mens andre vil give dig mulighed for at se de faktiske billeder , en praktisk funktion , hvis du ikke ved hvilken fotonumre gå med som billede.


Previous:nothing Next:Hvad skal jeg bruge min bærbare udlandet ? 

Kommentarer

Code:
change