hvordan man kan finde MAC-adressen på en Apple Macintosh med OS9

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-27

MAC ( Media Access Control ) adresse er et identifikationsnummer , der anvendes af computerens producent til at identificere et netværkskort . Hvis du bruger en Mac og har brug for at finde din MAC- adresse til netværk fejlfinding , processen er forholdsvis enkel . Men disse dage de fleste Macintosh- computere bruger operativsystemer som OS X Leopard eller Panther . Så hvad gør du , hvis du har brug for at finde din Mac 's MAC-adresse , men kører en ældre ordning , som OS 9 ? Den gode nyhed er, at finde MAC -adressen på OS 9 er stadig en simpel proces .

Du skal bruge:
Blød klud
. Torx skruetrækker .
Vatpinde .
Sprit .


1 .
adgang til de vigtigste skrivebord menuen på din computer og klikke på " Apple " -menuen . Det er ikonet i form af en Apple i øverste venstre hjørne af skrivebordet .
2 .
Rul ned og vælg " Kontrolpanel "fra listen af muligheder . En side panel med flere valgmuligheder bør pop ud .
3 .
Rul ned og klik på " TCP /IP " på listen over valgmuligheder. Vent til det nye vindue at dukke op .
4 .
Kontroller , at Ethernet-kort i " Forbind via " del af " TCP /IP " vinduet er valgt . Hvis det ikke er , fremhæve og klik på den for at vælge det .
5 .
Gå til toppen af skærmen og klikke på " File ". Vent til filen vinduet dukke op .
6 .
Klik på " Vis Info "fra listen af muligheder i menuen Filer . Et nyt vindue vil poppe op med en 12- cifret alfanumerisk kode, under overskriften "Hardware Address . " Denne MAC -adresse på din Macintosh med OS 9 .


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en bærbar computer drev på en desktop 

Kommentarer

Code:
change