hvordan man kan fortælle du har brug for en ny mikroprocessor

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-11

Mikroprocessoren er " tænkning " del af PC , og det er delvis ansvarlig for en hurtig kontra langsom computeroplevelse . Også kaldet " central processing unit " ( CPU ) og " processor , " det knaser stort tal på et meget lille chip , og derfor anvendelse af begrebet "mikro ". Hvis processoren trækker derefter programmer er langsomme til at reagere , undertiden frysning op hele styresystemet . Microsoft har medtaget et værktøj i Windows , som vil køre et batteri af test på processoren , hvilket giver dig hårdt data om , hvorvidt en ny chip er nødvendig.
1 .
Klik på " Start ". Klik på " Control Panel " i menuen for at åbne et vindue . Type " Performance Oplysninger om og værktøjer "i søgefeltet i øverste højre hjørne af boksen og vente på resultaterne at vise sig i midten af vinduet . Klik på " Performance Oplysninger om og værktøjer "link .
2 .
Klik på " Bedøm denne computer " eller " Re -run vurderingen " linket nederst i vinduet . Vent, mens Windows-operativsystemet kører et batteri af test på computeren , herunder mikroprocessor .
3 .
Kig på " underscore " til " Processor "kategori under " Component " overskrift . Hvis dette antal er under 2,0 , så processoren ikke er i stand til at udføre generelle computing opgaver tilstrækkeligt og pc'en kan have brug for en ny processor .


Previous:nothing Next:Listen over dele af en computer , der gemmer hukommelse 

Kommentarer

Code:
change