hvordan man kan fremskynde en hk zv6000

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-06

HP ZV6000 leveres som standard med 768MB RAM , som typisk er bare ikke nok til en fornøjelig oplevelse med computeren . Kombiner det med , at dens harddisk kun centrifugeringen ved 4. 200 omdr. /min , og du har selv en computer, der er tigger om at blive opgraderet . Der er flere nemme måder til at fremskynde en ældre computer . Fri software er tilgængelig til hjælpe med at rense det op , og hardware opgraderinger vil også dramatisk forbedre ydeevnen

Du skal bruge:
2 pinde af PC2700 RAM , 1 GB hver
. 2 .
5- tommer 5. 400 omdr. /min eller 7. 200 omdr. /min SATA harddisk .
Ekstern harddisk .
. Skruetrækker

CCleaner : Computer Cleaning Software


1
Download CCleaner fra Piriform 's hjemmeside og kører installationen
2 . .
Kør programmet og klik på " Analyze " > " Kør Cleaner ". Dette rydder enhver midlertidig og junk -filer på dit system . Den første pass kan tage et stykke tid , så vær tålmodig .
3 .
Tilbage op i registreringsdatabasen .
4 .
Klik på " Registry " og " Scan ". Tillad scanningen til at fuldføre , og klik på " Fix Issues "for at rydde op eventuelle konflikter eller fejl i registreringsdatabasen .

Opgrader RAM


1 .
Fjern panelet sidder på undersiden af den bærbare computer skjule RAM , som regel er udpeget med et billede af en firkant med flere linjer kommer ud af det .
2 .
Fjern 256 og 512 pinde RAM , og erstatte dem med de to 1GB pinde .
3 .
Erstat panelet , og tænd computeren . Du har nu 2 GB systemhukommelse , mere end det dobbelte af faste beløb .

Sæt Hard Drive


1 .
Sikkerhedskopiér alle data , du gerne vil beholde ved overdrage den til en ekstern harddisk . Slukke for computeren . Fjern panel placeret på undersiden af den bærbare computer skjule den eksisterende harddisk , sædvanligvis den eneste anden aftagelige panel bortset fra en skjule RAM .
2 .
Fjern den eksisterende harddisk ved fatte plastiktappen placeret på bagsiden af det , og trække væk fra den modsatte side . Erstatte det med det nye hurtigere spinning harddisk .
3 .
Sæt på panelet og geninstallere dit operativsystem , som fjerner en gammel harddisk betyder at miste alle dine eksisterende data . Når dit operativsystem er installeret , overføre filer fra den eksterne harddisk til den nye harddisk .

gode råd og advarsler


  • Du kan ugyldiggøre garantien ved at opgradere din bærbare dele . Sørg for at du har en disk til at geninstallere dit operativsystem , før du forsøger at udskifte din harddisk .


  • Previous:nothing Next:hvordan man omformatere en Cruzer memory stick     

    Kommentarer

    Code:
    change