hvordan man kan holde min cd-brænder bakke lukket

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-18

En CD-brænder drev fejl , der forårsager bakken for at holde åbne har et par årsager, som let kan fastsættes . Normalt er der en fysisk forhindring , der forhindrer kørsel fra tilbagetrækningskraften bakken helt . Når drevet sanserne en obstruktion det udløser en fail- safe , der instruerer drevet til at skubbe bakken ud igen for at undgå at beskadige motoren . Den anden hovedårsag resultater fra den computer, der uretmæssigt lukkes eller hvis bakken manuelt trækkes ud , mens computeren er slukket
1 .
Luk alle ikke-væsentlige programmer , såsom cd-skrivning software eller noget, der kan bruge cd -drevet .
2 .
Check åbningen området omkring indsatsen for materiale , der kan skubbe tilbage mod bakken , når den lukker . Dette kan omfatte bits af tørret mad fra beskidte hænder , en brækket eller unseated stykke plastic fra sagen ringen , eller en misdannet kanten af bakken.
3 .
Fjern forhindringen og luk bakken ved hjælp af knappen . Hvis det genåbner fortsætte til trin 4 .
4 .
Prøv at lukke drevet ved at skubbe skuffen tilbage i. Brug ikke knappen denne gang . Dette vil angive, om knappen ikke fungerer korrekt. Hvis dette ikke løser problemet videre til trin 5 .
5 .
Luk computeren ned med bakken forlænges.
6 .

Skub bakken i langsomt og forsigtigt , når computeren er lukket helt ned .
7 .
Tænd for computeren på og test drevet ved at åbne og lukke det . Drevet skulle nu være løst. Hvis problemet fortsætter , så er det hardware- relateret , og den bedste løsning er at erstatte den defekte drev .

gode råd og advarsler


 • Billige udskiftning drev kan findes på en brugt computer- butik eller købt online .
 • Tving ikke bakken lukket , der kan beskadige plast rotorer i og bryde drevet.


 • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en OptiPlex gx280 bundkort   

  Kommentarer

  Code:
  change