hvordan man kan klone en usb tommelfinger drive

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-03

USB tommelfinger drev er en hurtig og nem måde at transportere data fra en computer til en anden . De holder en stor mængde data , er billige , og du kan tilføje og fjerne data fra dem på få sekunder . Hvis du har en flash- drev, du vil klone , kan det lyde kompliceret . Men , alt hvad du behøver at gøre for at replikere data er at kopiere den til din computer , derefter til den nye tommelfinger drev

Du skal bruge: .
Brugt USB tommelfinger drev
. Blank USB-drev .


1 .
Sæt USB tommelfinger drev, du ønsker at klone i computerens USB- port . Hvis du bliver bedt om at åbne drevet , skal du vælge " OK ". Ellers finder tommelfinger drev på din computer og åbne det . Det vil enten blive præsenteret som en harddisk på skrivebordet eller som et flytbart drev på proceslinjen .
2 .
Opret en ny mappe på skrivebordet . Navngiv denne fil noget , der beskriver de elementer på USB tommelfinger drev . Dette vil gøre det lettere at finde senere .
3 .
Vælg filerne på USB- nøgle med markøren . Et højdepunkt omkring dem angiver, at du har valgt de objekter . Højreklik på et af de markerede objekter og vælg " Kopier ".
4 .
Åbn den tomme mappe på skrivebordet . Højreklik i mappen og vælg " Sæt ind ". Det kan tage et minut til de filer til slut kopiering , hvis der er mange af dem .
5 .
Klik på tommelfinger drev -ikonet på proceslinjen og vælge " Skub ud. " Når ikonet forsvinder fra proceslinjen , skal du fjerne det fra USB -porten . Sæt det tomme USB tommelfinger drev i USB- porten .
6 .
Dobbeltklik på den mappe, der indeholder den første USB tommelfinger drev data for at åbne det . Vælg alle elementer i mappen , højreklik på dem og vælge "Kopier ".
7 .
Åbn den tomme USB tommelfinger drev ved at klikke på ikonet , enten på skrivebordet eller proceslinjen . Højreklik i mappen og vælg " Sæt ind ". Dette vil kopiere alle filerne fra den originale USB-drev til den tomme én.


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en cd -drev i en Compaq nx9010 

Kommentarer

Code:
change