hvordan man kan konstruere en bærbar computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-13

Flere virksomheder fremstiller gør- det-selv bærbar kits , kendt som barebone bærbare computere, som giver mulighed for opførelse af fuldt funktionel laptops ved tilsætning af interne komponenter til et metal chassis . En barebone bærbar normalt indeholder computerens bundkort og LCD-skærm , et optisk drev og et tastatur til at danne strukturen i den bærbare computer . Før du kan bruge det, vil du nødt til at installere en processor , en eller flere RAM -moduler , en harddisk og andet tilbehør såsom et trådløst kort eller højttalere . Opbygning af din egen bærbare computer er et billigere alternativ til at købe en bærbar computer med lignende træk . Derudover får du også vælge , hvilke komponenter der skal installeres på din computer

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Processor.
RAM -moduler .
Harddisk .
Trådløse kort .


1 .
Collect kompatible komponenter . Der henvises til din dokumentation eller besøge barebone producentens websted for en liste over understøttede processorer , RAM -moduler , harddiske og trådløse kort . Ordre fra en pålidelig leverandør .
2 .
Fjern flere stykker af plast kabinet fra bunden af den bærbare computer . Disse plastikskaller dække de forskellige bundkort slots , og skal fjernes for at få adgang til og installere komponenter . Fortryd skruer , låse eller klip til at hæve skaller . Fjern og sæt til side .
3 .
Gratis CPU stik til processoren . I nogle modeller, som du måske nødt til at fjerne interne komponenter , som f. eks køleprofil , at få adgang til CPU soklen , mens det i andre stikket vil allerede være tilgængelige. Hvis du er nødt til at fjerne varmen vasken eller en anden del , manøvre komponenten at afmontere den . Tage alle kabler er sluttet til den .
4 .
Installer processoren . Hold den øverste og nederste kant af chip og lavere det ind i CPU -slot , holder dens ben på linje med de tilsvarende huller i åbningen. Forsigtigt kraft processoren ned , indtil den går hele vejen i. Hvis processoren ikke går i naturligt , eller synes at være fast , kan det ikke være rigtigt placeret . Når processoren er installeret , sat på skruer eller clips til at holde det på plads . Udskift den bærbare 's plastic shell .
5 .
Sæt harddisken til sin konsol og installere den . Sæt skruer på hver side af beslaget til at holde drevet fast på plads , og læg den i sin dock eller skubbe den ind Afhængigt af den model , kan du nødt til manuelt at sætte en flad IDE -kabel i drevet , eller det kan være automatisk sat ind, når du skubber drevet . Sæt skallen .
6 .
Sæt RAM hukommelse moduler . Hold kortet med fingrene og form en 45- graders vinkel med bunden af den bærbare computer , som du sætter kortet i nærheden af pladsen. Opretholdelse af vinkel , holde kanterne af kortet på linje med slot og forsigtigt skubbe det ind Sørg for modulet tænder svarer til hakkene på stikket. Når kortet går hele vejen ind, vil du høre det klikker på plads . Udskift råtanken over RAM slots .
7 .
Installer det trådløse kort . Selv om det ikke en nødvendighed , vil det trådløse kort kan du oprette forbindelse til trådløse netværk og få adgang til internettet . Hold kortet med to fingre , og sænk den i sin slot . Fjern gummi pakninger fra to små , farve -kodede ledninger og vedhæfte dem til de relevante terminaler på kortet . Skru kortet til at holde det på plads og sætte tanken igen. Den bærbare computer er nu færdigmonteret .
8 .
Sæt batteriet . Stik i den bærbare computers netledningen og lad det oplade i 2 til 3 timer . Tænd den bærbare computer og installere et operativsystem.

gode råd og advarsler


 • Før du begynder , skal du sørge for du har nok tid til at færdiggøre projektet . Ikke forlader den bærbare computer skilt ad .
 • Forsøg ikke at installere en komponent , hvis du ikke er sikker på, om det er foreneligt .


 • Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer hukommelsesmoduler på en Compaq C300   

  Kommentarer

  Code:
  change