hvordan man kan kontrollere , om en ældre bærbar IBM Thinkpad er wi- fi , der kan

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-09

Inden for de sidste fem år ser det ud til , at kablerne er blevet en saga blot . Trådløs nu dominerer netværksforbindelsen markedet, og det er næsten svært at forestille sig en tid , hvor mobilitet ikke var et begreb, som anvendes til netværksforbindelser . Det var ikke før IBM Thinkpad T23 , der har bygget-i trådløs faktisk en mulighed i IBM 's bærbare, så mange ældre ThinkPads krav om anvendelse af en ekstra PCMCIA eller USB trådløse kort . Ved at starte din maskine , kan du undersøge din hardware eller netværk for at se, om din gamle Thinkpad har en indbygget trådløs antenne .
1 .
Tænd din Thinkpad og starte op i OS . Log ind , hvis godkendelse er nødvendig for at få dig til skrivebordet .
2 .
Klik på " Start " og derefter " Run ". Skriv " cmd " i tekstfeltet og tryk på " Enter " for at få en kommando -prompt. Skriv " ipconfig " og trykker på " Enter " for at se en liste over forbindelser. Hvis teksten kommer op , der lyder " Trådløs netværksforbindelse , "din Thinkpad har en trådløs forbindelse . Hvis det ikke sker, kan det trådløse netværk være deaktiveret . Luk kommandoprompten .
3 .
Klik på " Start "og derefter " Control Panel " og endelig " Netværksforbindelser ". Højreklik alle trådløse enheder, der har et rødt " X " foran dem , og klik på " Aktiver " for at slå dem til . Hvis ingen trådløse enheder vises , kan din hardware ikke konfigureret korrekt . Luk vinduet Netværksforbindelser.
4 .
Højreklik på " Denne Computer "knappen og klik på " Egenskaber " i menuen , der vises . Klik på "Hardware " fanen og derefter på " Enhedshåndtering " knappen for at se dine enheder . Rul ned til dit Netværksenheder og udvide indholdet for at se din computers Netværksenheder . Hvis der ikke trådløs enhed vises , din Thinkpad ikke har en indbygget trådløs forbindelse.

gode råd og advarsler


  • Mange ældre bærbare computere har måske ikke moderne USB 2. 0 porte , så du kan være nødvendigt at købe et PCMCIA-kort . Dobbelt -tjek din bærbare computers portfunktioner , før du køber et trådløst kort .


  • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter Baggrundslampen på dell inspiron     

    Kommentarer

    Code:
    change