hvordan man kan opgradere en processor i en desktop

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-27

Opgradering af din personlige computers processor er en god måde til straks at øge sin ydeevne . Din processor er den primære komponent, som gør det muligt for computeren at fungere , og ethvert program kan køre på din computer , vil bruge processoren til en vis grad . Opgradering af din processor vil gøre din computer hurtigere , og lad den køre mere krævende , komplekse programmer . Opgradering af din computers processor vil kræve både forskning og mulighed for at installere hardware

Du skal bruge:
internetadgang .
Skruetrækker .
Termisk paste .
Ny processor .

Processor Forskning


1 .
Forskning foreneligheden af forskellige processorer til dit system . Hvert bundkort har en særlig sokkel til det processor . Så når der træffes afgørelse om en ny CPU , skal du sørge for sokkeltype matcher dit bundkort .
2 .
Gå til et site som www. tomshardware. com og sammenligne CPU benchmarking tests . CPU benchmarking vil give dig en idé om , hvor godt din computer fungerer , når du kører specifikke programmer .
3 .
Sammenlign specifikationer for forarbejdningsvirksomhederne du overvejer . Du ønsker at fokusere på sammenligning af kerne hastighed og front side bus . Core hastigheden bestemmer den generelle hastighed og regnekraft på computeren , mens den front side bus bestemmer hvor hurtig din computer kan kommunikere data til resten af din pc .

nye processor Installation


1 .
Tag din computer og fjerne eventuelle perifere enheder .
2 .
Tag siden af din sag , og find din CPU blæser og køleprofil .
3 .
Fjern din CPU blæser og køleprofil ved at fjerne eventuelle skruer eller beslag, der kan være påkrævet . De fleste fans har fire plastic beslag på hjørnerne , som skal fjernes, men hvis din fan bruger skruer , skrue dem .
4 .
Træk op i håndtaget , der sikrer din processor og fjerne dine gamle CPU .
5 .
Indsæt din nye processor og presse det niveau for at sikre det på plads .
6 .
Consult processorens vejledningshåndbog at afgøre, om det kræver termisk pasta . Hvis den gør , skal du placere et lille beløb på midten og installere din CPU blæser og køleprofil på samme måde , som du har fjernet det .


Previous:nothing Next:hvordan man skaber en anden printer ikonet for sort / hvid print 

Kommentarer

Code:
change