hvordan man kan overføre data fra en bærbar harddisk til en anden mac

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-22

Hvis du er en ny Mac-bruger eller ikke er bekendt med eksterne harddiske og tanken om " formatering "i almindelighed , kan det være ganske forvirrende at forsøge at overføre filer mellem to computere via en bærbar harddisk . Grunden til dette er enkel ; de fleste nye bærbare harddiske er formateret i noget, der hedder en " NTFS format ", som er en Windows-eksklusiv format . Macintosh -computere-mens de har ingen problemer med at læse dette format , og derfor ikke noget problem at kopiere filer fra dette format på deres harddiske-cant skrive til dette format . Kort sagt , er det en ensrettet gade ; Macs kan trække oplysninger fra en NTFS harddisk , men de kan ikke skrive til den . Heldigvis er dette en let afhjælpes problem

Du skal bruge: .
bærbar harddisk
. Macintosh-computeren .
USB-kabel til din harddisk .


1 .
Tænd din computer og din bærbare harddisk , og tilslut derefter harddisk til din Mac .
2 .
Klik på "Go " menu-knappen , og vælg " Utilities ".
3 .
Rul ned indtil du finder " Disk Utility " program . Kør programmet .
4 .
Find din bærbar harddisk i det nye vindue , der vises , og vælg det .
5 .
Klik på " slette " knappen øverst i vinduet . Du bliver nu nødt til at indstille "volumen format. " Klik på drop -down menuen og vælge, hvordan du ønsker drevet skal formateres . Hvis du kun ejer Mac-computere , eller planlægger at kun bruge dit drev med Mac , så nogen af Mac muligheder vil være fint . Hvis du har planer om at forbinde din bærbare drev til en PC på ethvert tidspunkt i fremtiden , skal du klikke på " MS-DOS ( FAT ) " valgmulighed , da det er den eneste format, der kan bruges af pc'er og Mac'er .
6 .
Klik på " slette " knappen , når du har valgt et passende format . Drevet vil nu blive formateret . Når den er færdig , kan det bruges til at overføre filer frem og tilbage mellem computere , som du ønsker .

gode råd og advarsler


  • Formatering vil slette alle de lagrede data på en harddisk . Dette er ikke et problem , hvis harddisken er helt ny , men hvis der er data på det drev, du ønsker at gemme , skal du lave en sikkerhedskopi, før du følger trinene i denne vejledning .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan tilføje en video kort til en bærbar     

    Kommentarer

    Code:
    change