hvordan man kan overføre data fra en laptop hdd

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-13

Den interne harddisk ( HDD ) af en bærbar computer er meget lig den interne harddisk på en stationær . Kom dine data ud af en bærbar harddisk er meget det samme som at få det ud af en stationær computers harddisk . Dette er meget vigtigt , når du har brug for at sikkerhedskopiere vigtige filer i tilfælde af en computer crash , eller når du skal overføre filer til en anden computer . Uanset grunden , overførsel af dine data er enkel og bør gøres regelmæssigt for at undgå tab af data

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk


1 . .
Slut den eksterne harddisk til den bærbare computer. Drej den eksterne harddisk til, hvis den har en strømstik .
2 .
Åbn op to nye Explorer -vinduer på din bærbare computer . Det første vindue bliver det vindue, hvor du vælger de data, du vil overføre . Den anden komponent vil være den eksterne harddisk . Gør dette ved at klikke på " Start "knappen og " Computer ".
3 .
Find de filer, du vil overføre til din eksterne harddisk fra din bærbare computer . Træk hver fil over i det andet vindue og slip i vinduet for at overføre data over til harddisken .
4 .
Vent da data er helt overføres over , og sørg for at have plads nok på den eksterne harddisk til at holde data fra den bærbare computer . For at være sikker , så prøv at gå mindst syv eller otte gigabyte større end den bærbare harddisk . Dette vil forsikre du har nok plads til dine data .
5 .
Klik på det lille grønne " USB " ikonet i meddelelsesområdet på proceslinjen . Dette er normalt på bunden, højre side af skærmen . Klik på din eksterne harddisk til sikkert fjerne den fra din computer . Afbryd den eksterne harddisk fra computeren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kontrollere en bærbar computer baggrundslys 

Kommentarer

Code:
change