hvordan man kan rense et SuperDrive i en PowerBook G4

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-28

Apples PowerBook G4 kan være forældet , men mange brugere stadig sværger ved sin solide præstationer og klassiske look . Den " SuperDrive "inde i PowerBook belastninger diske automatisk , men hvis skinnerne på laser samling af de SuperDrive bliver snavset , vil de ikke at gribe fat i og belastning på disken . Da cd'er og dvd'er der indlæses via en frontmonteret slot , er det umuligt at rengøre SuperDrive 's skinnerne uden delvist demontere PowerBook . Gør det selv vil spare på omkostninger til arbejdskraft og den tid, mistede i at sende det i et servicecenter .

Du skal bruge:
Blød klud
. Torx skruetrækker .
Vatpinde .
Sprit .


1 .
Sluk PowerBook . Luk låget og læg det med forsiden nedad på en ren , blød klud . Slip låsen ved siden af batteriet . Fjern batteriet , og lægge det til side . Fjern de otte skruer på bunden ved hjælp af en torx skruetrækker .
2 .
Træk bunden tilfældet plade PowerBook ud til at afsløre de elektroniske komponenter . Sæt bunden sagen pladen til side .
3 .
Træk kobber -stikket fra SuperDrive , der er forbundet til printpladen ved at klemme i siderne og løfte det lige ud .
4 .
Løft forsigtigt køre op og læg det ned på kanten af PowerBook . Fjern alle otte af de skruer fra toppen af SuperDrive bruge torx skruetrækker . Fjern de to skruer fra hver side af SuperDrive bruge torx skruetrækker .
5 .
Løft forsigtigt den øverste sagen op fra SuperDrive og skubbe det væk fra dig for at frigøre den fra bunden sag . Læg den øverste sagen til side .
6 .
Fjern laseren forsamling ved at skubbe op på metalskjoldet i venstre hjørne og derefter skrue den og resten af skruerne fra printkortet med en Phillips guldsmed 's skruetrækker .
7 .
Placer laseren forsamling ned på en blød klud . Dip en vatpind i sprit . Gnid vatpind forsigtigt mod styreskinnerne på laser forsamling . Gentag processen med en anden vatpind dyppet i sprit . Lad laser forsamling skinnerne tør . Saml laseren fast på bunden tilfældet med SuperDrive . Saml SuperDrive til PowerBook . Saml PowerBook .
8 .
Sæt batteriet tilbage i PowerBook og vend PowerBook over . Åbn låget på PowerBook og tryk på Power -knappen . Indsæt en disk i åbningen på forsiden af PowerBook og se hvordan det bliver trukket ind i sprækken nu, at du har rettet PowerBook 's SuperDrive DVD -drev .

gode råd og advarsler


 • Rengøring ud laser linse, der er på laser samling efter du har rengjort skinnerne , kan forhindre dig i at skulle åbne PowerBook en anden gang .
 • Statisk elektricitet fra dine fingre kan beskadige de elektroniske komponenter af PowerBook hvis du ikke er jordet .


 • Previous:nothing Next:Compaq Presario RAM hukommelse krav   

  Kommentarer

  Code:
  change