hvordan man kan sætte TrueCrypt på et flash- drev

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-18

Flash -drev giver en bærbar lagringsmedier løsning, som giver dig mulighed for at overføre filer og programmer mellem computere . TrueCrypt er et open source program, der bruges til at kryptere harddiske og andre drev . Det giver brugerne mulighed for at sikre data , der ellers ville blive overladt sårbare . Hvis du skal flytte den fra en computer til en anden , så bliver du nødt til at gøre det med hjælp fra en flash- drev . At lære at sætte et program på en flash- drev til nem overførsel til en anden computer er en værdifuld færdighed

Du skal bruge: .
Flash -drev .
TrueCrypt programfiler .
Ledig USB-port .


1 .
Sæt flashdrev i computeren ved at trykke det fast i en ledig USB- port .
2 .

Åbn den mappe , du har gemt TrueCrypt til på din computer efter installation. Hvis du har gemt programmet i " Program Files " dobbeltklik derefter venstre-klik på " C -drevet " ikonet og dobbeltklik derefter venstre-klik på " Program Files " mappen .
3 .
Venstre -klik på " Start " og derefter på "Denne Computer ". Dobbelt venstre -klik på det ikon, der repræsenterer din flash-drev . Afhængig af antallet af drev, du har installeret på din computer , vil flashdrev være enten " Drive D " eller " Drive E. "
4 .
Venstre -klik på TrueCrypt mappe og trække den ind i flashdrevet vindue . Dette er det vindue, du åbnede i forrige trin . Slip mappe til flashdrevet vindue ved at slippe venstre-klik .

gode råd og advarsler


 • Vær forsigtig, når du sætter et flashdrev i computeren . Påfør kun så meget pres som det er nødvendigt at indsætte drevet ind i havnen .
 • Du skal venstre-klikke og trække hele TrueCrypt mappen , og ikke de enkelte filer .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan holde min cd-brænder bakke lukket   

  Kommentarer

  Code:
  change