hvordan man kan tilføje en video kort til en bærbar

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-21

Selv mange budget bærbare computere har tilstrækkelig computerkraft-processorhastighed og RAM mængde-for de fleste spil og øverste indhold skabelse programmer , med undtagelse af en problematisk komponent : skærmkortet . Fordi bærbare computere har en tendens til at producere langt mere varme end en stationær computer , og da alle komponenter er sammenpresset i et mindre område end en stationær , kvalitets grafikkort er en fælles overvågning ( som er evnen til at opgradere dem ) , der forlader laptop ejere i mørke når det kommer til de nyeste spil og andre grafik-intensive applikationer . Men hvis din bærbare computer har det rigtige slot , kaldet en ExpressCard -slot , kan du installere en separat grafikkort eksternt ved brug af en ekstern skærmkort bolig , og bruge det skærmkort med computerens andre komponenter

Du har brug for . :
laptop med en ExpressCard -slot .
ViDock eller lignende ekstern skærmkort boligenhed .
Ekstern skærm .
Eksterne tastatur ( anbefales ) .


1 .
Sørg for at din computer har det nødvendige ExpressCard -slot . Slot er 34 mm bredt og skal indgå i den bærbare 's udvidede specifikationer sektion , findes enten på producentens hjemmeside , i produktet manual, eller på kassen .
2 .
Køb en ViDock 2 fra Village elektronik . Du kan enten installere din egen video -kortet i en tom ViDock container , som ser lidt ligesom en stor , tyk ekstern harddisk container ved første øjekast , eller købe en ViDock beholder pre-installeret med en ATI Radeon HD 4670 512MB grafikkort . Begge typer er tilgængelige via Harmonisk Inversion Technologys hjemmeside .
3 .
Køb en skærm, eller brug en du allerede ejer . Alternativt kan du få en HDMI til DVI- kabel og bruge den til at tilslutte din bærbare computer , via sit nye eksterne grafikkort, til dit fjernsyn ( hvis dit tv har HDMI -stik ) .
4 .
installere drivere på den bærbare computer , både for videokort og for ExpressCard interface , der anvendes af ViDock container . Den ViDock kørere vil få komme med på enheden, som vil driverne til skærmkortet , hvis du har købt ATI Radeon pakken . Hvis du har købt grafikkortet separat, kan du finde den korrekte driver ved at gå på grafikkortet producentens hjemmeside ( enten NVIDIA eller ATI ) .
5 .
Sæt skærmen i ViDock beholder og Den ViDock beholderen ind i Express Card slot af din bærbare computer og nyde sin nye øverste grafikfunktioner . ( Husk, at du ikke skal bruge din bærbare oprindelige skærm . )

gode råd og advarsler


 • et eksternt tastatur er foreslået som godt, fordi det kan være svært at bruger den bærbare computer tastatur og se den eksterne skærm på samme tidspunkt på grund af den bærbare 's indbyggede skærm blokere baggrund af de eksterne skærm .
 • LCD -skærm , der fulgte med din bærbare computer vil ikke vise det oprettede grafik af ViDock . I stedet skal du have en separat, ekstern skærm og et stik i overensstemmelse med skærmkortet installeret i ViDock beholderen . Hvis du bruger standard ATI Radeon 4670 , at stikket er DVI .


 • Previous:nothing Next:hvad betyder en dvd + / - rw combo betyde ?   

  Kommentarer

  Code:
  change