hvordan man kan tilslutte en anden skærm med DVI til en vga adapter

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-24

Uanset om du bruger en bærbar eller en stationær computer , kan du tilslutte en anden skærm . Nyere computere har en DVI -forbindelse port til skærme. Ældre skærme kan kun have VGA -porte , men du kan stadig bruge de ældre skærmen ved at få en DVI til VGA adapter . Når brug to sammenhængende skærme , du har brug for en DVI til VGA splitter adapter

Du skal bruge: .
Computer
DVI til VGA splitter kabel ( desktop ) .
VGA -kabel .
Monitor .


1 .
Sæt splitter kablet i DVI -porten på computeren , hvis du bruger en stationær . Det splitter kabel er " Y "-formet . Du vil den enkelte ende at oprette forbindelse til den port på computeren . De to andre ender til at forbinde de to forskellige skærme . Fordi en bærbar allerede har en skærm indbygget i computeren skal den kun en enkelt kabel til at forbinde den anden skærm
2 .
Sæt VGA kablet i VGA ender af splitter kablet. Hvis du bruger en bærbar computer , tilsluttes enkelt kabel i DVI -porten på computeren .
3 .
Slut enderne af kablerne i VGA- porten på bagsiden af skærmene . Hvis der er gevind skruer på siderne af kabler , stramme disse med uret. Hvis du gør det skaber en sikker forbindelse mellem kabel og skærme .
4 .
Tænd skærmene og computeren , og du kan se skrivebordet vises på den anden skærm . Hvis ikke , gå til Start-> Indstillinger-> Kontrolpanel-> Skærm-> fanen Indstillinger ( i Windows XP ) til at styre , hvordan dine skærme er arrangeret og vises .


Previous:nothing Next:hvordan man kan evaluere fotoprintere 

Kommentarer

Code:
change