hvordan man kan tilslutte to skærme til en desktop

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-25

Ved at have to forskellige programmer eller dokumenter åbne og kan ses på samme tid , sparer du at skulle klikke frem og tilbage mellem dem . Dette er et smart træk for virksomhedens produktivitet , men kan også gøre forbrugerne aktiviteter som redigering af fotos og opdatering blogs lettere

Du skal bruge: .
Desktop
2 skærme .
2 VGA kabler eller .
2 DVI -kabler , eller .
1 VGA -kabel og 1 DVI -kabel .


1 .
Find den video kort på bagsiden af dit skrivebord . De fleste nye pc'er er i stand til at understøtte to skærme . Kig efter to stik , der er side om side med plads til skruerne på begge sider.
2 .
afgøre, hvilken type stik du har . Videokortet vil have to blå VGA -stik , to hvide DVI -stik eller en af hver . Hvis du har to VGA -stik , skal du bruge to VGA kabler . Hvis du har har to DVI- stik , skal du bruge to DVI kabler . Kontroller at se , om de kabler , der fulgte med din skærme matcher stik på computeren . Hvis den ene side er forskellige, skal du hente en ekstra DVI til VGA adapter .
3 .
Med computeren slukket , lægger det tilsvarende kabelender til skærmen udgange på bagsiden af computeren . Fastgør de andre ender til de åbne porte på bagsiden af hver skærm. Spænd skruerne for en pasform . Tilslut netledningerne til skærmene .
4 .
Tænd for computeren og tænde for strømmen til begge skærme . Computeren skal automatisk genkende den nye hardware .
5 .
Foretag justeringer af displays ved at højreklikke på skrivebordet . Vælg " Egenskaber " og klik på " Indstillinger "-fanen . Hvis du ønsker at udvide skrivebordet i stedet klon det , skal du vælge en af dine skærme fra drop down " Display " menuen og vælg feltet ved siden af " Udvid Windows- skrivebordet over til denne skærm ". Træk "1 " og "2 " skærm ikoner til at matche de faktiske arrangere din skærme .

gode råd og advarsler


  • Hvis dit skrivebord ikke har indbygget i støtte til to skærme , kan du enten opgradere skærmkortet eller købe et eksternt USB skærmkort til at vedhæfte en anden skærm .


  • Previous:nothing Next:hvad er en bærbar harddisk ?     

    Kommentarer

    Code:
    change