hvordan man kan udføre fejlfinding på en Seagate ekstern harddisk

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-16

Seagate er en virksomhed , der fremstiller eksterne harddiske . Disse harddiske kan bruges til at huse store filer eller endda at tage backup af en hel harddisk . Når din Seagate ekstern harddisk ikke fungerer korrekt , kan du klar til at sende det ind i virksomheden for reparation . Før du sender det væk , kan du løse problemet og potentielt spare dig selv en masse tid og sorg

Seagate strømkabel


1 .
Kig hen over ledningen går ud af stikkontakten til bagsiden af Seagate harddisken . Sørg for , at der ikke er nogen revner eller brud i de elektriske ledninger . Hvis der er pauser , udskifte ledningen .
2 .
Kig hen over ledningen , og sørg for , at den er tilsluttet en stikkontakt i dit hjem samt tilsluttet bagpå af harddisken .
3 .
Sæt strømkablet direkte i stikkontakt eller til en strømstødssikring. Slut ikke strømkablet i en forlængerledning .

Seagate Data Kabel


1 .
Afbryd alle de USB- enheder , der er sluttet til din computers USB- porte , undtagen til din mus og dit tastatur . Afbryd Seagate ekstern harddisk fra din computer .
2 .
Tag strømkablet fra bagsiden af Seagate ekstern harddisk og genstart computeren . Vent indtil computeren er helt startet op , og derefter tilslutte strømkablet tilbage i harddisken .
3 .
Kig over USB- kablet til at sikre, at der er revner eller brud i kabel . Kig over enderne af kablet , hvor de mødes computeren og harddisken . Sørg for, at benene er lige .
4 .
Udskift kablet, hvis det er nødvendigt.
5 .
Sæt datakablet til bagsiden af harddisken . Sæt datakabel i computeren.


Previous:nothing Next:hvad er inde i en computerskærm ? 

Kommentarer

Code:
change