hvordan man konfigurerer en bærbar tastatur

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-03

Den typiske laptop tastatur er ikke en særlig spændende virksomhed , som de fleste brugere er tilfredse med den standard tastatur indstillinger, der leveres med deres bærbare computer. Men dette betyder ikke , at du ikke kan tilpasse din bærbare computers nøgler at gøre , hvad du gerne vil have dem til at gøre . Ofte vil laptop fabrikanter præ-installere software til at styre bestemte taster , men hvis din bærbare computer ikke har denne funktionalitet indbygget , kan du bruge Windows ' standard tastatur kontrolpanelet til at ændre nogle grundlæggende indstillinger

Du skal bruge: .
Compaq NX9010 bærbar computer .
Phillip hoved skruetrækker .
CD -drev .


1 .
Tænd din bærbare computer og lad Windows afslutte sin startprocessen .
2 .
Klik på "Start " -menuen i Windows XP og vælg " Kontrolpanel ". Dobbeltklik på " Tastatur " Control Panel ikonet . I Windows Vista og 7 , skriv " Keyboard " i søgefeltet i bunden af " Start " menuen og vælg " Keyboard " under " Control Panel " overskrift .
3 .
Ændre standardindstillingerne på et niveau, du har det godt med . "Gentag forsinkelse " er den mængde tid, du skal holde en tast nede for at centrale for at begynde at gentage sit input . "Gentag Rate " er, hvor hurtigt , at input vil gentage . Den " Cursor Blink Rate " ændrer hastighed, hvormed tekstinput markøren blinker .
4 .
Klik på " Anvend "og derefter " OK ", når du har ændret indstillingerne til din tilfredshed .
5 .
Find genvejen til din laptop tastatur kontrol software og klik på den . Indstillinger og muligheder vil skifte fra den fabrikant til den , så skal du kontakte din ejers guide for detaljer .
6 .
Skift de relevante indstillinger . Afhængigt af programmet , kan du være i stand til at ændre funktionen af "F Function Keys ", den" numpad " eller numeriske tastatur ( hvis det findes ) og eventuelle særlige funktionstaster som " Brightness "eller " Volume ". Klik på " OK ", " Gem "eller " Anvend " mulighed for at gemme dine indstillinger og vende tilbage til skrivebordet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en mægtig mus rulle 

Kommentarer

Code:
change