hvordan man laver en bærbar computer tastatur baggrundsbelyst

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-20

Hvis du nogensinde har ønsket at kunne skrive i mørke uden at skulle tænde en lys for at se tastaturet , så er du måske på udkig efter en måde at baggrundsbelysningen din laptop tastatur indefra . Dette vil give dig lige omridset af tastaturet , men da de fleste af os kan betjene et tastatur ganske godt , så længe vi kan se den generelle indretning af nøglerne , bør dette ikke være et problem

Du skal bruge: .
1- tomme af 2- tommer kredsløb .
5- mm LED ( alle farver ) .
330- ohm modstand .
Enpolet , single -throw ( SPST ) switch .
Isoleret lav spænding kobbertråd .
4- AA-batteri holder .
1 .
5- volt AA batterier , 4 .
Bidetang .
Loddekolbe og loddetin.
Lille flad skruetrækker .
Dobbeltsidet klæbende skum .


1 .
Fastgør LED og modstand til printpladen , og flette en bly fra hver sammen . Fastgør den anden ledningen fra LED til en af batteriets ledninger .
2 .
Slut den anden batteriet ledning til " Off "pol på switchen , og køre et andet længden af isoleret kobbertråd fra " On " pol på skifte til den eneste tilbageværende modstand bly . Dit kredsløb er nu færdig , men uden strøm .
3 .
Pop i fire batterier og klik på knappen på at teste dit kredsløb . Slukke for kontakten , tage batterierne ud , og lodde alle de tilsluttede fører sammen så tæt på undersiden af brættet som muligt . Snip overskydende bly metal med bidetang .
4 .
Åbn din bærbare computer tilfældet med skruetrækker og sætte dit nyopførte LED kredsløb i en taktisk position , et sted hvor tændt , LED vil skinne mellem de taster og printpladen under dem .
Luk din sag , og sørg for , at kontakten er uden tilfældet , når det er lukket . Stick overgangen til den side af computerens kabinet med en stribe af klæbrige skum .

gode råd og advarsler


 • For at undgå at klemme overgangen ledninger , bore et lille hul i sagen til tråden dem igennem.
 • Åbning din bærbare sag bliver ugyldige mest garantier , så vær sikker på konsekvenserne , inden du forsøger dette projekt .


 • Previous:nothing Next:forskellen mellem det dobbelte lag & enkelt lag dvd -drev   

  Kommentarer

  Code:
  change