hvordan man lægger stereohøjttalere til en cpu

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-27

En computer central processing unit (CPU ) er den vigtigste kassen med harddisk , bundkort , DVD eller cd-drev og andre komponenter . Bagsiden af CPU er udstyret med en række porte til tilslutning af forskellige enheder til at arbejde med computeren , såsom et tastatur , mus og eksterne stereohøjttalere. Forbindelsen kræver et standard 3,5 mm stik og lydkabel til at forbinde CPU med højttalerne . Self-drevne højttalere med indbygget forstærker er nødvendig, fordi den computer audio- stik, kun output lyd . CPU giver ikke forstærkning nødvendige til at drive højttalerne og producere volumen

Du skal bruge: .
Self-forstærkede højttalere , såsom desktop højtalere designet til brug med en computer
.


1 .
Placer en højttaler på hver side af computerskærmen for at nyde den bedste stereolyd . Tjek bagsiden af højttalerne til at bestemme placeringen . For eksempel vil den venstre kanal , mærkes med en stor bogstavet " L "på bagsiden .
2 .
Sæt stikket på ledningen fra den venstre højttaler til Audio OUT stikket på bagsiden af højre højttaler . Kørsel i ledningen bag computerskærmen hjælper med at reducere rod på skrivebordet .
3 .
Sæt stikket på ledningen fra den højre højttaler til Audio OUT -stikket på bagsiden af CPU . Donkraften skal mærkes "Audio " eller har en lille højttaler ikon ved siden af stikket .
4 .
Sæt DC- strømstikket i den runde elektriske stik på bagsiden af højre-højttaler , og tilslut ledningen på den anden ende til en overspændingsbeskyttelse, som derefter kan tilsluttes en stikkontakt .
5 .
Tænd højttalerne ved at dreje på lydstyrkeknappen med uret på højre-kanal og justere lydstyrken til det ønskede niveau .

Tips og advarsler


 • Udvid et stereoanlæg til 5,1 Surround Sound til en hjemmebiograf lydoplevelse med en pc . Den vigtigste forbindelse fra CPU'en i dette setup er til audio input på aktiv subwoofer . Alle andre talere derefter oprette forbindelse til sub for strømmen.
 • Tilslut højttaleren lydkablerne før du sætter systemet i en stikkontakt .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en processor i en desktop   

  Kommentarer

  Code:
  change