hvordan man skriver , beskytte & fastsætte et SD-kort

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-07

En SD ( Secure Digital ) kort er en praktisk måde at bære data fra én enhed til en anden , med solid state memory , der ikke påvirkes ved at være væltet, eller rystet . Overførsel af data til et SD -kort ( også kaldet " skriftligt " ) kan ske fra enhver enhed , såsom en computer , når kortet er blevet tilknyttet gennem et stik . Kortet kan også være fysisk beskyttet for at forhindre enhver at skrive til den . Du kan også fastsætte SD-kortet , hvis det ikke bliver anerkendt , når de bringes i en enhed ved at rengøre slukke kontakterne på kortet , som, når de bliver snavsede , kan afbryde forbindelsen og forhindre det i at blive anerkendt .

Du skal bruge:
Blød klud
. Vatpinde .
Fotografiske rengøringsmiddel .
Fnugfri klud .


1 .
Læg en blød klud på et bord . Placer SD -kortet på bordet med kontakterne på højkant opad . Fugt en vatpind i fotografisk rengøringsmiddel . Tør kontakter på SD -kortet fra venstre mod højre med vatpinden . Drej til SD-kortet over og gentag dette med en anden vatpind . Bortskaffe vatpinde . Tør kontakter på begge sider med en kant af en fnugfri klud .
2 .
Sæt kontakterne på kanten af SD-kortet i den forbindelse, en enhed , for eksempel en computer, der har en SD- kort slot . Enheden vil være i stand til at skrive data til SD -kortet under normal brug --- hvis enheden er en computer , skal du trække en fil eller mappe eller program fra computerens harddisk på ikonet for SD-kortet . En statuslinje vises og udfyld data er skrevet til SD -kortet .
3 .
Fjern SD -kortet fra enheden --- hvis enheden er en computer , skal du trække ikonet for SD -kortet til papirkurven ( Macintosh ) eller højre-dick på den og vælg " Eject " fra en pop-up -menuen først. Skub tappen på siden af SD kort op med en negl at engagere låsemekanisme . Skub tappen ned , når du ønsker at SD-kortet til at tillade data skrevet til det.


Previous:nothing Next:lagerkapacitet på harddiske 

Kommentarer

Code:
change