hvordan man slår en intern dvd- drev i en ekstern

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-11

Mange mennesker vælger at konvertere interne DVD -drev i de eksterne drev for at spare penge . Det koster meget mindre til at bygge din egen eksterne DVD drev end at købe en pre -made drev . Processen med at konvertere en intern DVD drev til et eksternt dvd- drev er enkel
1 .
købe et eksternt drev kabinet fra en online- markedsplads eller auktion websted såsom Amazon , eBay , eller newegg . De fleste anlæg vil arbejde med den fælles dvd-drevet havne og vedhæft din computer via et USB- kabel .
2 .
Åbn drevet kabinet og se efter de to havne med tilsluttede kabler . De mindre havne leverer strøm til drevet , mens de større havne udveksler data med drevet . Fastgør kablerne til de tilsvarende porte på dvd-drevet .
3 .
Monter dvd-drev til anlægget ved hjælp af de medfølgende skruer . Sørg for, at DVD-bakken er korrekt justeret med skabet og er ikke blokeret . Luk og samle skabet , når du er færdig.
4 .
Sæt USB- kablet fra kabinettet til computeren . Nogle bilag vil drive strømmen fra din USB- port . Mens andre først skal sættes ind i en stikkontakt .
5 .
Kør en test for at sikre drevet åbnes ordentligt og læser diske . Hvis drevet støder nogen problemer , skal du åbne kabinettet igen og kontrollere, at alle tilslutninger er sat ordentligt på plads .

gode råd og advarsler


 • Drive anlæg vil også konvertere interne harddisk drev til eksterne harddiske .
 • Flyt ikke drevet, mens den er i brug . Interne drev er designet til at forblive stille, mens i brug . Hvis den flyttes , kan de ødelægge en spinning disk .


 • Previous:nothing Next:HP Pavilion a6000 specifikationer   

  Kommentarer

  Code:
  change