hvordan man vandtæt en bærbar computer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-21

De fleste nye bærbare computere er mere holdbare end deres forgængere , men problemet med hvordan man kan beskytte komponenter mod fugt stadig eksisterer. Et par leverandører som Terralogic , Panasonic og Rugged Notebooks har investeret kraftigt i forskning at gøre vandtæt laptops en realitet for forbrugerne er villige til at betale en præmie for dem . For en brøkdel af de omkostninger , kan du købe en vandtæt sag og gøre vand-resistent tastatur og skærm dækker , der vil beskytte din bærbare computer mod utilsigtet spild og alle , men de værste elementer.

Du skal bruge:
Vandtæt laptop taske eller tilfælde
. Silikone eller klar plast låg til tangenterne .
36-. ved 22- tommer stykke klar , tynd vinyl folie
Klar halv-tomme vinyl plastic tape .

Commercial vandtætning Solutions


1 .
Find og køb en vandtæt taske eller case , der passer til din bærbare computer , og altid opbevare og transportere laptop i det . Brug sælgers anvisninger for måling af bærbare dimensioner til at sikre en pasform .
2 .
Find og køb en silikone eller klar plast tastatur dække , der passer til din bærbare computer , og placer det over tastaturet når du skriver . Dette vil forhindre væsker spild gennem tastaturet .
3 .
Find og køb en vandtæt bærbar hud , der passer til din bærbare computer , og overholde den til toppen og bunden halvdele af sagen . Skind sæl huset sømmene mod fugt nedsivning .
4 .
Find og køb en vandtæt bærbar skærm beskytter og overholde den til skærmen for at beskytte mod sprøjt og fugt nedsivning .

Opret en vandfast Cover


1 .
Mål længde og bredde af den bærbare computer dækning øverste stykke . For længde , åbne den bærbare computer og starter på den indvendige kant af låget ( under skærmen ) , fortsætte i toppen af skærmen og hele vejen ned langs ryggen til bunden af låget uden kant .

2 .
Mål længden af den bærbare computer dækning bundstykke . For længde . foranstaltning fra den øverste kant af tastaturet hele vejen rundt til bagsiden af den bærbare computer bunden .
3
Luk den bærbare computer , skal du måle bredde fra side til side , og tilføje en tommer til det . Dette vil være bredden for begge stykker af vandfast laptop cover.
4 .
Skær vinyl plader i to stykker til længden og bredden af dine mål. Du vil ombryde disse rundt om bærbare låget og bunden for at afskrække fugt eller spild .
5 .
Center arkene bredde -wise (der bør være overhæng ) , pak dem omkring de dele , du målte dem for , og fastgør dem i begge ender med klare tape .

gode råd og advarsler


  • Undgå helt daekker alle ventilationshullerne på den bærbare computer bunden eller tilbage . Brug en saks til at klippe ventilation adgang i presenningen , hvis nødvendigt.


  • Previous:nothing Next:hvordan man installere en trådløs printerserver     

    Kommentarer

    Code:
    change