hvordan man wire en cpu fan

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-08

Hjernen i computeren er kendt som den centrale processor , eller CPU for korte . Denne chip gør hovedparten af arbejdet i din computer og kan blive meget varm . Dette er ikke en god ting , som en CPU virker bedst ved lavere temperaturer . Dette er grunden til CPU -fans er blevet en nødvendighed som CPU'er bliver mere og mere kraftfuldt . Ledningsføring en CPU fan er ikke svært , da selv en novice kan blive færdig med dette projekt uden specialværktøj
1 .
Power computeren ned . Afmonter alle eksterne enheder , herunder skærme og printere . Afmonterer computerens netledning ud af stikkontakten .
2 .
Brug en stjerneskruetrækker til at skrue sagen skruer . De fleste af disse kan findes på bagsiden af sagen , hvor de fleste af de perifere stik er . Sæt skruerne , at du har fjernet i en lille kop eller skål at undgå at miste dem . Nyere computer tilfælde kan have en mindre panel på siden for lettere adgang til bundkortet . Skruerne på disse kan som regel fjernes ved håndkraft .
3 .
Rør en metalgenstand til jorden selv . Dette vil sprede eventuel statisk elektricitet opbygget i kroppen . Statisk elektricitet kan beskadige komponenter såsom chips og bundkort . Du kan også bruge en anti-statisk armbånd .
4 .
Find den CPU , som bør være i midten af bundkortet . Hvis en fan allerede er installeret , vil det være på toppen af CPU , og skal fjernes , før du kan wire en ny CPU fan . Hvordan dette gøres afhænger af blæseren stil . Nogle fans skrue ind i køleprofil på toppen af CPU , mens andre tillægger bundkortet støder op til CPU'en ved hjælp af fjederklemmer . Fjerne den gamle blæser fra computerens strømforsyning ved at trække den metalliske ledninger stikket fra hinanden med fingrene .
5 .
Monter den nye ventilator til CPU'en , enten ved hjælp af skrue eller ved klipning det på plads .
6 .
Wire CPU blæseren ved at forbinde plastik stikket på enden af fan 's ledningsnet til computerens strømforsyning . De fleste af CPU-fans vil være af den fire- bens stik type . Find en fire-bens stik , der fører til strømforsyningen og stikket ventilatorens ledning til stikkontakten .
7 .
Fastgør tastatur , mus og skærm . Sæt computerens strømkablet tilbage i. Tænd for computeren og se CPU-blæser for at sikre , at det spin . Hvis det ikke sker, afbryde strømmen til computeren og tjekke stikkontakten forbindelsen . Hvis den CPU-blæser spins op , slukke for computeren , sikre sagen og tilslut alle eksterne enheder .

gode råd og advarsler


 • Du kan overvåge din CPU fan hastighed med softwaren.
 • Træk ikke fan ledningerne stikket væk fra computerens strømstik af ledninger . Altid trække dem fra hinanden ved stikkontakter .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan dyb rense din harddisk   

  Kommentarer

  Code:
  change