ibm skærm problemer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-20

I mange årtier IBM har været en førende navn i verden af computer hardware og software , og det udstyr, som virksomheden stiller i vidt omfang anvendes af både hjemme -og erhvervskunder. Mens IBM skærme , computere , printere og andre produkter er typisk ret sikker , er det vigtigt for brugerne at vide, hvad man skal gøre , når noget går galt . Reparationer til skærme og computere kan være ret dyrt, så vide , hvordan man løser problemer på egen hånd kan spare dig en masse penge

Bestem kilden til problemet

Ikke alle video problemer er resultatet af en defekt skærm , så før du begynder fejlfinding IBM skærm , er det vigtigt at Sørg for , at skærmen er virkelig kilden til problemet . Hvis du har adgang til en anden skærm , så prøv at tilslutte denne skærm til din computer . Hvis du kan se displayet på din anden skærm , men ikke på din IBM -enhed , du ved, at skærmen er problemet , og du kan fortsætte din fejlfinding i overensstemmelse hermed . Hvis der er dog stadig ingen skærm selv med den nye skærm , du ved , at problemet ligger et andet sted . Hvis du ikke har nogen video selv med en kendt god skærm , den mest sandsynlige årsag er en dårlig grafikkort , selvom en mislykket bundkort eller en dårlig strømforsyning også kan forårsage tab af video .

Tjek Kabler

Din IBM skærm vil være forbundet til computeren med en skærm kabel , og disse kabler kan være en kilde til problemer i mange tilfælde . Hvis du har en nyere stil skærm og et nyere computer , chancerne er du både har en analog og en digital video port til rådighed . Den analoge port vil blive lille og næsten kvadratiske , mens det digitale port vil blive længere og rektangulære . Stikkene på analog port er ofte blå farve , mens den digitale port stik er ofte hvide .

For at teste kabler først fjerne dem fra skærmen og computeren ved hjælp af fingerskruer . Efter kablerne er blevet fjernet , satte dem på igen og spænd dem grundigt . Som du placere kablerne på video havne , skal du sørge for , at kablet sidder helt inde-hvis kablet ikke er tilsluttet korrekt , vil du ikke være i stand til at stramme fingerskruer . Drej fingerskruerne , indtil de ikke vil vende yderligere , så tjek din video .

Understøttede Skærmopløsninger

IBM skærme er i stand til at understøtte en række forskellige skærmopløsninger , men ikke alle modeller vil være i stand til at håndtere alle display intervaller . Antallet af beslutninger, som en bestemt model kan håndtere , vil afhænge af en række faktorer , herunder størrelsen af skærmen og type skærm . Hvis din IBM skærm ikke viser noget video , kan det være , at computeren er sat til en ikke-understøttet opløsning . For at teste dette , skal du lukke computeren ned ved hjælp af power -knappen og derefter genstarte den , og trykke på " F8 "-tasten , indtil du ser en start menu . Vælg " Safe Mode " fra menuen og give din computer til at starte . Ved at starte i fejlsikret tilstand, vil du blive tvinge computeren til at starte på en lav skærmopløsning , og når du logger ind, vil du være i stand til at ændre visningen til en , at skærmen er i stand til at håndtere .


Previous:nothing Next:hvordan man kan fortælle om din harddisk styrtede ned 

Kommentarer

Code:
change