serielt kabel tekniske oplysninger

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-02

Et serielt kabel forbinder to enheder til at sende og modtage data via seriel kommunikation metoder . Kablet er henlagt i en række forskellige måder , oftest med en DB9 eller DB25 stik

RS -232 Standard

Den serielle kabel er bygget op omkring den RS -232 standard , som angiver de mekaniske egenskaber af interfacet . Standarden specificerer de signaler , der passerer gennem specifikke ledninger i kablet , og hvad funktionen af hvert signal er .

funktion af hver Wire

RS -232 standard specificerer det signal , der hver tråd af det serielle kabel . Det transporterede signaler er som følger i en DB -9 stik :Pin 1 : Data Carrier Detect

Pin 2 : Modtag data

Pin 3 : Transmit Data

Pin 4 : Data Terminal Ready

Pin 5 : Signal Ground

Pin 6 : Data Set Ready

Pin 7 : Anmodning til Send

Pin 8 : Klar til Send

Pin 9 : Ring Indikator

Serial Cable længde

Den anbefalede maksimale længde for et serielt kabel under RS -232 standarden er 50 fod . Denne længde er bestemt af den maksimale kapacitet er tilladt på kablet og signalstyrken , der anvendes i kredsløbet .

Serial Communications

Seriel kommunikation sende data en smule på et tidspunkt i løbet af en datalinje . Synkron seriel kommunikation etablerer de afsendende og modtagende tid for hver bit , når sessionen er startet . Asynkron seriel kommunikation ikke stole på timingen af bits .


Previous:nothing Next:Hvordan installerer jeg smart boards ? 

Kommentarer

Code:
change